Lányok, mit vennétek fel, milyen hajat és sminket csinálnátok magatoknak, ha egy olyan fiúval találkoznátok akiért odáig vagytok?
Hétvégén moziba megyek az egyik barátommal. Nem randi, csak amolyan kikapcsolódás végett megyünk. :) Légyszi adjatok tanácsot. :))
Illetve milyen parfümöt fújjak magamra? Egyszerű virágosat, vagy inkább dögös vaníliásat?
szerintem a psik nem bírják az édes illatokat. én mndjuk lány vagyok, de a vaníliás illatoktól konkrétan hánybi tudnék. tömény, émelyítő és olcsó. maradj az egyszerű virágosnál.
ne öltözz ki nagyon, moziba nem kell, legyél egyszerű, de csinos, a saját stílusodban. sok smink sem kell, csak ahogy szoktál.
add önmagad, abból tudod leginkább, hogyő akar-e valamit.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!,
Közben kigondoltam:
Mivel fekete, nagyon göndör hajam van, ezért előző este csak megmosom, hagyom, hogy magától megszáradjon és oldalt beletűzök egy virágos csatot.
Ruhám egyszerű lesz: farmer, egy féloldalas pink felső és egy semleges színű balerinacipő.
Smink iszonyatosan egyszerű lesz: alapozó, pirosító és szempillaspirál, esetleg szájfény.
Ezt szerintem egyszerű, de nagyszerű és nem is térek el annyira a stílusomtól! :)
Köszönöm szépen még egyszer a válaszokat, legyen szép napotok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!