Ha úgyra berendezhetnétek a szobátokat akkor milyenre csinálnátok lányok?
A falam az valószínűleg sötét-világos barna lenne.
Bútornak valami magasat és mélyet szeretnék, de semmiképp sem szekrénysort és legyen rajta naagy tükör.
És persze valami állvány a tévémnek és a terráriumomnak, ami ehhez passzol.
Parkettám lenne, mint most.
Ilyen asztalom van, csak nekem a két kicsi helyett, egy nagy fiókom van, de ez tökéletes jó is.
És lenne egy hatalmas franciaágyam.
Szerintem így hirtelenben ennyi. Nem szeretnék túlzsúfolt szobát.
a falam vagy vörös vagy levendula színű lenne.
bútorok tetszenek sok helyről(IEEA,MaxCity).
Ágyak:
Éjjeli szekrények:
Szekrények:
Fésülködőasztalok:
Tükrök(bár tükör most sincs a szobámba, de ha lenne, akkor):
Lámpák:
[link] (asztali)
[link] (asztali)
Fotelek:
[link] (ő naagggyon tetszik és baromi kényelmes is)
[link] (a relax fotel most csak lerakodó-hely, tele mindennel, ülni nem szoktam benne...:D, nekem sima textiles van és narancs színű)
[link] (ő az, ami nagyon tetszik, de fogalmam sincs, mire használnám :D)
Asztalka:
[link] (van a szobámba egy fekete színű, de meg tartanám, ha újra is rendezném a szobát!)
Emellett rengeteg színes holmi, imádom ezen kívül a füstölőket, az illatos olajakat(párologtatókkal), nem tudom, hogy a falam egyszínű lenne-e, vagy ugyanígy tele lenne képekkel, emlékekkel, rajzokkal... :) De szerintem nem bírnám üres falak között, nem az a típus vagyok, szeretek ránézni dologra, amiktől vidám leszek, jó emlékekhez kötnek... :D Van egy álló polcom is, sőt kettő :D nem raknám ki őket, nagyon jól elférnek rajtuk a kacatjaim... :D Íróasztalom egyébként nincsen :D De nem is tervezem nagyon, mert asztalon kényelmetlen pl írni vagy bármit is, ágyban szoktam, vagy egy fotelben ülve :D
Na, most megdolgoztattad a fantáziám, Kérdező :) Ne haragudj a "kis"regényemért :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!