Nektek mi az életcéljaitok, álmaitok?
:) Mire vágytok? Mi a vágyaitok?
Ne írjatok olyant, hogy "egy normális munkahely, amiből el tudok élni". Ilyen válasz nem létezik! Tudom, hogy még annak is van vágya, aki a közeli Meki-be dolgozik.
Na nektek mi az álmaitok? :)
:)
Már bocsánat, hogy ilyen kérdést kiírtam, de a néhány gyerek akitől kérdezgettem, az nem úgy fogja fel, hogy "ez az, meg tudom csinálni!" hanem úgy, hogy "ó, a közeli boltba majd kapok munkát..."
És közbe én ekkora koromba űrhajós akartam lenni.
Minél önellátóbbá válni, és venni egy kisebb tanyát a férjemmel, állatokat tartani, stb. Szeretnénk veteményest, üvegházat, és én személy szerint egy saját kutyát (a meglévő a férjemé, hozzá tartozik első sorban).
Ezeken kívül pedig vágyunk mindketten a mozgalmasabb életre, szeretnénk sokat kirándulni, világot látni, együtt.
Motorral korbe utazni Europat, esetleg Azsiat is
Vagy
Venni egy fahazat az erdo kozepen :)
Ez az! De jó! :DD
Jó látni, hogy ennyire aktívak vagytok és vannak céljaitok.
1. Sok sikert a csajjal.
3-as De jó! :DD Én is vágytam már ilyenre
4-es Sőt! Amerikát is!
6. Büszke lehetnek rád :)
Én is sokat gondoltam erre, és most hulladékokat adok be :)
Az álmom nekem is egy európai utazás lenne, természetesen autóval, előre lefoglalt szállás nélkül, csak úgy szabadon.. :) Ha lenne pénzem, akkor nyitnék egy állat menhelyet is, főleg kutyáknak.
A reális cél most inkább egy autó, és lakásfelújítás.
:)
Sok sikert :D
Szerintem még Európán is túlteszel :).
És ez a nagylelkű állatmenhely. :D Jó látni, hogy ennyi kedves ember van :)
Segíteni másokon egzisztenciális tanácsadóként.
Minden nap megújítani a kapcsolataimat, tenni értük, hogy tovább tartsanak.
Új barátokat találni.
Növelni a szeretetet és a szerelmet magamban és a környezetemben.
Értelmes, teremtő, alkotó, kreatív tevékenységet végezni a fentieken kívül is. Például egy Vegán organikus ligetkertészet létrehozása, és abban kertészkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!