Mit tegyek? Teljesen egyedül érzem magam.
16 éves vagyok.Haverjaim,barátaim egyáltalán nincsenek,a korosztályommal nem jövök ki.A barátommal most szakítottam,mert nem éreztem hogy szeretne,de én szerettem,ezen kivül még azért is rossz,mert így tényleg egyedül maradtam. Anyámmal csak felszínes a viszonyunk már nagyon régóta,a bátyámmal is,bár ő már nem is lakik velünk,apám sem él már velünk,de nem is érdeklem egyáltalán.Abban hogy neten lehet barátokat találni nem igazán hiszek.
Alapból is sokszor rossz a kedvem, emiatt,mondjuk most a szakítás is rátett.Normális válaszokat,ha erre lehet egyáltalán bármit is írni.
nehéz a helyzeted, megértem. velem is volt így egy ideig, de azóta van egy igaz legjobb barátnőm és a barátom. ők mindig mellettem állnak, több nem is kell :)
azt tanácsolom, hogy próbálj barátkozni. kutass más korosztályokban barátok után. habár a mai világban nehéz, de biztos akad valaki, akivel jól kijössz. ha a valóságban nem megy, próbálj neten, de azzal csak óvatosan. győződj meg arról, hogy valóban az e, akinek mondja magát, nehogy baj legyen. keress az érdeklődési körödben barátokat :)
Ha a korosztályoddal nem jössz ki, idősebbekkel vagy fiatalabbakkal próbálkozz.
Én barátkoztam, ismerkedtem már interneten, elmondhatatlanul jó volt velük élőben találkozni, szóval hidd el, ez is egy megoldás. A világhálón több embert találhatsz, többféle stílussal, az is lehet, megismerkedsz egy hozzád hasonló személlyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!