Kamaszok! Mi ez az álszenteskedés? Tisztelet a kivételnek!
Figyelt kérdés
Ti is ugyanúgy utáljátok, amikor az idősebb generáció negatívan általánosít benneteket. Akkor ti miért teszitek ezt a fiatalabb gyermekekkel? Tisztelet a kivételnek! Szinte mindenki a környezetemben ócsárolja a mai 6-10 éveseket, hogy csak a monitorok előtt ülnek (ez mellesleg a szülők hibája, ők veszik meg a kütyüket, lehet, hogy a gyerek könyörög érte, de a 13 éves gyereknek sem szokás megengedni a tetoválást, akárhogy könyörög és érvel), ezek a panaszkodó emberek pedig 12-13-14 éves koruk óta dohányoznak (persze nem vagyok szentfazék, én is azóta teszem ezt, de nem is panaszkodom, hogy a mai fiatalok így úgy), a 13-14 éves lányokra ki vannak akadva azok, akik anno ilyen idősen kannást ittak és füveztek suli után a parkban. Miért ilyenek egyesek? Persze minden korosztálynak vannak hibái, de nehogymár pont a drogosok siránkozzanak, hogy milyen neveletlen a fiatalság...2014. júl. 24. 12:03
1/1 anonim válasza:
Te már 12-13 évesen cigiztél? Csak gratulálni tudok ehhez. Ha valaki meg mást ócsárol, pedig ugyanolyan és ugyanazt csinálta, szerintem pont ne beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!