Irigykedtek az ilyen felesegekre? Minden Reggel=11 óra felkel reggeli konditerem strand vasarlas egesz nap este ferjjel mozi vagy pihenés.
nem azert mert en igy akarom, de en is ilyen helyzetben vagyok most. a ferjem jol keres, tehat az anyagiakkal nincs gond, azt csinalok amihez csak kedvem van. 1-2 hetig tok jo, de nagyon hamar meglehet unni. mar a vasarolgatas gondolatatol is rosszul vagyok...
az igazsag az, hogy igy hasztalannak erzem magam es mar alig varom, hogy dolgozhassak
Nem.
Senki életét ,nem irigylem.
Úgy él ahogy akar,amíg nem árt vele másnak.
Mivel te irigy vagy ez csak téged zavar,téged foglalkoztat.
én ahogy magam ismerem, folyamatosan aggódnék mikor dobnak ki, unnak meg, folyamatosan biztosítani akarnám a hosszú távú jövőm is, ha kell, egyedül 3 gyerekkel is fennmaradjak.
szóval a sok "hepaj" mellett én azon lennék, honnan legyen saját pénzem, miben álljon félretéve, és intézgetném.
"unalmas"
Ja, mert reggel felkelni, bemenni lehúzni a 8-10 órádat, hazafelé bevásárolni, otthon házimunka,mvacsifőzés, majd dögleni a tévé előtt, az olyan hűde érdekfeszítő... hagyjuk már. Miért nem lehet egy névtelen oldalon őszintén beismerni, hogy a pénz jó és vágyunk a luxusra? Amilyen torzpofákat vágnak az eladók, a kasszások, az ügyintézők, a pincérek, mindenki... hát nem az jön le róluk, hogy imádják a munkájukat és élvezik az életüket. Tudom, itt mindenki jegybankelnök és atomfizikus, ezért olyan fontos, hogy dolgozni járjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!