Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Irigykedtek az ilyen felesegek...

Irigykedtek az ilyen felesegekre? Minden Reggel=11 óra felkel reggeli konditerem strand vasarlas egesz nap este ferjjel mozi vagy pihenés.

Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 20:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%
Az még rendben van, hogy nem kell rabszolgának lenni, de amit leírtál, az üresség.
2014. júl. 17. 20:37
 12/40 anonim ***** válasza:
70%

A későn kelést irigylem, mert éjszakai bagoly vagyok, a legjobbat délelőtt tudom aludni, este sajnos van, hogy hajnalig kukorékolok, aztán másnap olyan vagyok, mint a mosott rongy. :D

A konditermet és a strandot nem, egyikért sem rajongok. Ha nekem nem kellene dolgoznom, valami egészen más hobbit keresnék magamnak. Mondjuk, hogy nem unatkoznék, az biztos. Kreatív, nem túl egysíkú ember akkor sem unatkozik, ha nem kell napi nyolc órát gürizni a megélhetésért. Voltam már itthon hosszabb távon, mindig el tudtam magam foglalni úgy, hogy még kevés is volt az egész nap. :)

Moziba ritkán járunk, de ha annyira nagyon akarnánk, megejthetnénk, úgyhogy ez sem irigység tárgya nálam.

"... vagy pihenés" Húha! Este pihen...! Aztak...rva! :D

Egyébként mindenki, minden család úgy él, ahogy tud, ahogy szeretne, ahogy megegyeztek. Elítélni sem ítélek el senkit, mert nem pont úgy éli az életét, ahogy én élem, vagy élném a helyében.

2014. júl. 17. 20:42
 13/40 A kérdező kommentje:
Én irigylem a pihenes alatt azt értettem hogy együtt vannak a férjével gondolom házasélet meg ilyenek, bár azt sem értm miért mennek moziba heti 3-4 x vagy szinhazba. De lennek a csaj helyebe. Minden délelótt kinn reggelizik a teraszon tele van pakolva mint egy svedasztal jah és hozzám is átjár hetente körmót csináltat
2014. júl. 17. 20:49
 14/40 anonim ***** válasza:
59%

Nem irigykedek, de basszus, azért ha élhetnék ilyen életet, nem utasítanám el. Persze, anyagi függetlenség, meg önállóság, meg ilyesmi, de simán elviselnék egy gondtalan életet.

Lehet lepontozni.

2014. júl. 17. 20:49
 15/40 anonim ***** válasza:
27%
Miért irigyelném? Én is így élek :D
2014. júl. 17. 20:52
 16/40 anonim ***** válasza:
Ha nem lennének anyagi gondjaim és nem kellene attól félnem, hogy szükség esetén nem lesz mihez nyúlnom, akkor persze, én is szívesen választanám a kötetlenebb életet, mint a munkahelytől való függést. De akkor egy csomó mindent kipróbálnék, tanulnék, csak úgy a magam örömére.
2014. júl. 17. 20:54
 17/40 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Konkrétan rendkívül szánom az iyen nőt, mert semmi produktívat nem tesz az életében. Ha megvénül, mire fog emlékezni, mit tett, ami hasznos? Semmit, csak lógatta a lábát.
2014. júl. 17. 20:57
 18/40 anonim ***** válasza:
33%
Persze kedves válaszolók . Miért is lennétek irigyek arra aki szabad. Nem érint meg titeket érzelmileg. Erősek vagytok.
2014. júl. 17. 20:58
 19/40 A kérdező kommentje:
Vannak a nőnek befektetései mesélt róla meg lakast is kiad na azokhoz elmegy havonta 1 szer
2014. júl. 17. 21:00
 20/40 anonim ***** válasza:
58%
19. Igen, az ilyen életet elfogadnám, hogy van saját megélhetésem, vannak befektetéseim, de nem vagyok egy konkrét munkahelyhez kötve. Nem, nem a konditerem és a mindennapos strand ami vonz, hanem mint már írtam, a kötetlenség, a szabadság, hogy nem kell a főnök, meg az ügyfelek elvárásainak megfelelni állandó jelleggel, tűrni mások szeszélyeit. Sajnos én nem voltam ilyen ügyes, vagy szerencsés, hogy így alakítsam az életem. Irigyelni nem irigylem, nem is látok bele az életébe, neki is meglehetnek a saját problémái.
2014. júl. 17. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!