Irigykedtek az ilyen felesegekre? Minden Reggel=11 óra felkel reggeli konditerem strand vasarlas egesz nap este ferjjel mozi vagy pihenés.
A későn kelést irigylem, mert éjszakai bagoly vagyok, a legjobbat délelőtt tudom aludni, este sajnos van, hogy hajnalig kukorékolok, aztán másnap olyan vagyok, mint a mosott rongy. :D
A konditermet és a strandot nem, egyikért sem rajongok. Ha nekem nem kellene dolgoznom, valami egészen más hobbit keresnék magamnak. Mondjuk, hogy nem unatkoznék, az biztos. Kreatív, nem túl egysíkú ember akkor sem unatkozik, ha nem kell napi nyolc órát gürizni a megélhetésért. Voltam már itthon hosszabb távon, mindig el tudtam magam foglalni úgy, hogy még kevés is volt az egész nap. :)
Moziba ritkán járunk, de ha annyira nagyon akarnánk, megejthetnénk, úgyhogy ez sem irigység tárgya nálam.
"... vagy pihenés" Húha! Este pihen...! Aztak...rva! :D
Egyébként mindenki, minden család úgy él, ahogy tud, ahogy szeretne, ahogy megegyeztek. Elítélni sem ítélek el senkit, mert nem pont úgy éli az életét, ahogy én élem, vagy élném a helyében.
Nem irigykedek, de basszus, azért ha élhetnék ilyen életet, nem utasítanám el. Persze, anyagi függetlenség, meg önállóság, meg ilyesmi, de simán elviselnék egy gondtalan életet.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!