Mit gondoltok arról hogy valaki még 15-34 éves koráig minecraftozik?
Figyelt kérdés
Én meg értem hogy jó meg minden én is szoktam,de van pl James_mc ,akit szoktam nézni mert elég jó videós, (szerintem)de már 15 éves ,és szerintem egy kicsit gáz hogy még mindig a minecraftot nyomja :/ amikor ilyen korban már inkább bulizni kéne menni meg ilyesmi. (ez NEM fikázás csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, és egyben elmondtam a sajátomat is, szóval senki ne jöjjön azzal hogy én mekkora egy majom vagyok mert őt tettem szóvá) :)2014. júl. 15. 23:21
11/17 anonim válasza:
Fater 60 és szokott játszani valami lövöldözős pc-s játékkal.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszaitokat! :))
2014. júl. 16. 11:07
13/17 anonim válasza:
Ha megpróbálsz egy számológépet építeni akkor már rögtön egy komolyabb játék.
Egyébként a mineraft szerintem akkor a legélvezhetőbb, ha haverokkal tolod.
14/17 NySa12 válasza:
Hát nem gyerekes egyátalán... csak attól függ hogy, hogy játszik vele az illető mert ha csak: " JAJJ MINECRAFT UUUHHH NYOMJUK ÉJJEL NAPPAL " vagy " Jó ez a játék szerveren szoktunk haverokkal játszani ezt meg épitjük azt megépitjük ". Szerintem csak ezert furcsa neked mert a hozzáállástól függ.
15/17 anonim válasza:
Igya van az a szerver amin én játszok a poltergeist minecraft szerver.Mivel whitelistes erősen szűrik a primitív 10 év körüli játékosokat (nem minden 10 év körüli gyerek primitív).Szóval a lényegre térve kb. csak 15 év feletti emberek játszanak vele én 16 vok. Láttam már ott néhány család apát + a főadmin is 32 éves de az átlag az 20 év körüli szóval ja.A minecraft nem gyerekes ha a társaság sem az.Én is szívesen játszom és nem godolok arra hogt ez ciki lenne.
16/17 anonim válasza:
Eg ha az osztály társaim azt mondják hogy buliznak az azt jelenti hogy jól leisszákmagukat aztán örülnek hogy ez mennyire menő.
Na azért nemigazán megyek ilyesféle bulikra inkább mehyek fesztiválokra.
17/17 anonim válasza:
Nagyon sok kisgyerek 7-13 is szereti a minecraftot, meg en is eljatszok vele neha, de szerintem nem gyerekes. Vannak dolgok amik nem korhoz kotottek, pl a fagylalt, vagy a szamitogepes jatekok altalaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!