Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy valaki még 15-34 éves koráig minecraftozik?

Figyelt kérdés
Én meg értem hogy jó meg minden én is szoktam,de van pl James_mc ,akit szoktam nézni mert elég jó videós, (szerintem)de már 15 éves ,és szerintem egy kicsit gáz hogy még mindig a minecraftot nyomja :/ amikor ilyen korban már inkább bulizni kéne menni meg ilyesmi. (ez NEM fikázás csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, és egyben elmondtam a sajátomat is, szóval senki ne jöjjön azzal hogy én mekkora egy majom vagyok mert őt tettem szóvá) :)

#Minecraft #15 éves #buli #nem fikázás
2014. júl. 15. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fater 60 és szokott játszani valami lövöldözős pc-s játékkal.
2014. júl. 16. 10:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszaitokat! :))
2014. júl. 16. 11:07
 13/17 anonim válasza:

Ha megpróbálsz egy számológépet építeni akkor már rögtön egy komolyabb játék.

Egyébként a mineraft szerintem akkor a legélvezhetőbb, ha haverokkal tolod.

2014. júl. 16. 16:26
 14/17 NySa12 válasza:
Hát nem gyerekes egyátalán... csak attól függ hogy, hogy játszik vele az illető mert ha csak: " JAJJ MINECRAFT UUUHHH NYOMJUK ÉJJEL NAPPAL " vagy " Jó ez a játék szerveren szoktunk haverokkal játszani ezt meg épitjük azt megépitjük ". Szerintem csak ezert furcsa neked mert a hozzáállástól függ.
2014. júl. 16. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Igya van az a szerver amin én játszok a poltergeist minecraft szerver.Mivel whitelistes erősen szűrik a primitív 10 év körüli játékosokat (nem minden 10 év körüli gyerek primitív).Szóval a lényegre térve kb. csak 15 év feletti emberek játszanak vele én 16 vok. Láttam már ott néhány család apát + a főadmin is 32 éves de az átlag az 20 év körüli szóval ja.A minecraft nem gyerekes ha a társaság sem az.Én is szívesen játszom és nem godolok arra hogt ez ciki lenne.
2014. júl. 16. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Eg ha az osztály társaim azt mondják hogy buliznak az azt jelenti hogy jól leisszákmagukat aztán örülnek hogy ez mennyire menő.

Na azért nemigazán megyek ilyesféle bulikra inkább mehyek fesztiválokra.

2014. júl. 16. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok kisgyerek 7-13 is szereti a minecraftot, meg en is eljatszok vele neha, de szerintem nem gyerekes. Vannak dolgok amik nem korhoz kotottek, pl a fagylalt, vagy a szamitogepes jatekok altalaban.
2014. júl. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!