Mit gondoltok erről a blogról? :3
tessék most mar nem olyan szines:)
amugy nem akartam h depis legyen de mar alakitottam rajta:))
Nyilván olyasmi témát válassz, amihez értesz és amiről tudsz is írni, ezt nem fogjuk kitalálni helyetted.
Pl. ha tudsz egy csomó egyedi receptet, készíthetsz gasztroblogot.
Ha ügyes vagy valami kreatív kézügyesség-dologban, akkor arról is csinálhatsz, mi hogy készül (origami, ötletes cuccok horgolása vagy kötése és mi hogy készül).
Ha jó fotós vagy, profi géppel amihez értesz is, akkor fotóblogot is készíthetsz, azon belül is sokféle lehet, pl. makróképek, épületek, természetfotók, stb.
Vagy ha jó a kritikai érzéked és a fogalmazó készséges, lehet könyvajánló, filmajánló, játékajánló blogod is (nyilván amelyikből elég sokat fogyasztasz és amelyikben eléggé mélyen elmerültél, hogy újszerűen bemutathasd).
Te tudod mihez értesz, mihez van érzéked, és milyen célközönségnek írod. Mondjuk eleve szerintem úgy célszerű belevágni ha van egy jó témád és egy nagyon jó írói stílusod és átböngésztél már rengeteg hasonló témájú blogot és úgy érzed valami újat tudsz nyújtani, na ha ez megvan, akkor kéne nekiállni, nem csak csinálni egy blogot és majd kiderül, miről szóljon :)
koszonom a valaszt:)
nekem most olyan jutott eszembe..hogy vmi utazoblog:')
hiszen imadok kirandulni, utazni..es mondjuk kulonbozo varosokrol, helyekrol irnek kersere vagy magamtol
Ez jó ötlet például! Bemutatod az eddig megismert helyeket, milyen helyi látványosságok, lehetőségek vannak, mit ajánlasz a környéken (akár kajálda, szórakozás), mit érdemes elkerülni és mik a negatív tapasztalatok, előny, ha vannak jó minőségű fotóid is, akár ilyen utazónapló stílusú is lehet.
Máris sokkal érdekesebb téma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!