Mit gondoltok erről a blogról?
Nekem tetszik, hozzám is közel állnak az ilyesmi képek (de kerülöm, mert ha túlságosan beleélem magam, szomorú leszek és szorongó).
Melankolikus, mély érzésű, nosztalgikus, talán szomorúságra hajlamos ember lehet. A zenékért pluszpont, a legtöbbjük a kedvenc számaim egyike :D
Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy fekete-fehér a blog. Szerintem nem veszít a hatásából, ha láttatod a színeket.
Megint ez a blog? Múltkor is kiraktad ezt, ugyanilyen melankólikus képekkel, amin a tájképek lehangolóak, a rajtuk szereplő emberek vagy csontsoványak vagy pedig sebesültek voltak. A szövegekben mindig megjelenik valamilyen szinten az anorexia. A múltkori blogodban többször is.
Lehangoló, és kicsit rémisztő hogy mennyire elbűvölnek téged az ilyen képek (főleg ezek a vékony vagy sebesült emberek) és gondolatok.
Tipikus tinilány blog. Majd kinövi a blog készítője.
Témája? Van témája? Gondolom érzelmeket akar közvetíteni.
Tartalma? Sablonos szövegek, idézetek. Igazán mély érzelmeket, egyedi gondolatokat nem fedeztem fel a blogon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!