Mit gondoltok erről a két blogról? Az első Larry-s, míg a második egy vámpíros.
Én írom ezeket a blogokat. Kérlek írjatok róla véleményt hogy mivel tudnám élvezetesebbé tenni őket. Még elég kezdő vagyok, ezek az első blogjaim. Építő kritikát elfogadok.
Larry-s: [link]
Vámpíros: [link]
A 2.szerintem tok joo :D nem vagyok hive az ilyen blogoknak de ez kifejezetten jo:D az1.nem olvastam meg:o
Es folytasd !!!c:
Az elozokkrl meg ne foglalkozz az bant masr aki magaval nincs megelegede:)
Kedves kérdező. Mit gondoltok erről a két blogról? Ez nem a te kérdésed? Ha nem, akkor szólj a modinak, hogy valaki visszaél a regisztrációddal. Ha a negatív véleményre nem vagy kíváncsi, akkor ne kérdezd meg milyen.
Az, hogy valakinek ez tetszik, annak a jele, hogy igénytelen, műveletlen, buta ember.
A blog, azaz internetes online napló eredetileg saját napi élmények - örömök, bánatok - megosztására jött létre. Egyes körökben divat lett az ilyen színvonal- és ötlettelen sztorik írogatása. Értelemmel bíró ember ezekre nem kíváncsi.
Lattam a blogon az uj fejezetet es koszonom <3
Amiit hozza irtal(:
Es ne foglalkozz ezekkel...semmi ertelme h elrontsd a kedved..(:
Es temyleg folytasd mert jo c: <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!