Mit gondoltok erről a két blogról? Az első Larry-s, míg a második egy vámpíros.
Figyelt kérdés
Én írom ezeket a blogokat. Kérlek írjatok róla véleményt hogy mivel tudnám élvezetesebbé tenni őket. Még elég kezdő vagyok, ezek az első blogjaim. Építő kritikát elfogadok.
Larry-s: [link]
Vámpíros: [link]
2014. jún. 14. 20:58
11/11 Pakkör válasza:
Kedves kérdező!
Őszintén...a 2.-ik blogod nem olvastam el, de az 1.-be bele olvastam. AZ tetszik:)(a másodikba azért nem, mert látszatra fiúxlány blog volt, én meg nem szeretem azokatxd)
Nekem bejön a blogod, nem rosz. De azért az egyik válaszoloval egyet értek, ha mára véleményüket kéred az embereknek, akkor a negatívat is elkell fogadni, nem minden embernek jöhet be. Remélem nem baj, hogy elmondtam a éleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!