Tényleg egy rizst nem tudnak megpárolni, olyan csirizes lesz majdnem visszaszól. Akkor egy rántottát nem tudnak oda húzni és még a bundás kenyeret is odaégetik.
Rengeteg főzős fórum, főzős blog van, szerintem pont hogy a ami nők már olyan ételeket is készítenek, amiket mi meg sem próbáltunk még. Szusi, baklava, macaron, pillecukor, házi kenyérsütés, stb, ezeket a fiataloktól tanulom ilyen főzős blogokról! Kicsit körül kellene nézned! Gondolom te a diszkókban keresgélsz, azért találsz ilyen nem főzős lányokat.
Én férfi vagyok és szerintem is égő ha valaki nem bír egy szöget beleverni a falba vagy nem tud egy égőt kicserélni vagy a kocsin nem tud egy olajcserét megcsinálni magának!
És tudok főzni és szoktam is!
2014. júl. 2. 15:24
33/59 anonim válasza:
Ami a disznó vágást illeti,régen is a hentes vágta le a disznókat :) Vagy egy ideiglenesen kijelölt hentes! Sajnos már kihalóban van ez is,pedig marha jó móka! :)
2014. júl. 2. 15:29
34/59 A kérdező kommentje:
egyébként a férfiak, ha valamit nem értenek hívják férfitársukat aki ért hozzá :) Egy nő ha nem tud főzni áthívja a barátnőjét, hogy segítsen?:) Inkább szégyelli ezt a barátnő előtt.
2014. júl. 2. 15:32
35/59 anonim válasza:
Egy szégyellni való :) Mármint a nem főzés ,de ha valami nem megy akkor vannak barátok akiktől segítséget lehet kérni.De általában nem is azzal van a baj hogy nem megy a főzés hanem azzal hogy nem is akar főzni hanem inkább rendelni.
2014. júl. 2. 15:35
36/59 anonim válasza:
Most komolyan, megint? Tegnap nem volt elég ezt eljátszani a családi kapcsolatok kategóriában?
Már tegnap sem volt poénos. Az lenne vicces, ha valamit magadtól is ki tudnál találni, mert mások poénjával játszani elég szánalmas.
Hát akkor nem főznek, és akkor mi van? Ő bajuk, hogy nem esznek finomat. Én megtanultam főzni, szeretek főzni, és nagyon finomakat eszek. :) Ha lenne nőm, nem kéne, hogy tudjon főzni. 20/F
2014. júl. 2. 18:23
38/59 anonim válasza:
Már megint te? Tegnap UGYAN EZT írtad ki, ugyan ezekkel a későbi kommentekkel. A rántotta "odahúzás" akkor sem volt értelmes (hova húzzam? Mit kell egy rántottán huzigálni?) és akkor is pont ugyan ilyen gyökér voltál. Erről meg csak annyit, hogy elvárásaid lennének, viszont te semmit nem tudj nyújtani cserébe. Nekem ilyen ember nem kellene, pedig tudok főzni, csak nem paracsszóra valami suttyónak, aki a fotelban vedeli a sört.
2014. júl. 2. 18:51
39/59 anonim válasza:
A mostani nők igen jól főznek.
Csak nem kaját, hanem a pénzes pasikat...
2014. júl. 2. 19:11
40/59 anonim válasza:
26. Én levágom neked a disznót, ha te meg kimosod a disznóbelet, mert azt nálunk a nők szokták!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!