Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai nők valóban elfelejtette...

A mai nők valóban elfelejtettek főzni?

Figyelt kérdés
Tényleg egy rizst nem tudnak megpárolni, olyan csirizes lesz majdnem visszaszól. Akkor egy rántottát nem tudnak oda húzni és még a bundás kenyeret is odaégetik.

2014. júl. 2. 14:48
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
szoli,műköröm,kaja rendelés , étterem , pénz, csillogás, annyira elvannak ájulva maguktól,hogyha belenéznek a tükörbe magukhoz nem szólnak
2014. júl. 2. 15:05
 12/59 anonim ***** válasza:
80%
A mai férfiak meg elfelejtettek viselkedni.
2014. júl. 2. 15:06
 13/59 A kérdező kommentje:
még a hajlandóság is hiányzik belőlük, hogy megtanuljanak főzni, tisztelet a kivételnek.
2014. júl. 2. 15:07
 14/59 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem jól jár az,aki tud fõzni, mert tudja, hogy mit eszik.
 15/59 anonim ***** válasza:
80%
Én tudok főzni (sütni tényleg nem), bármit megfőzök, de csak akkor, ha épp kedvem van, vagy szeretnék meglepni valakit, akit szeretek. Mondhatni alkalmi szakács vagyok, de panasz még sose volt a kajáimra. Futószalagon, napi szinten én sem akarnék főzni, nem leszek soha házicseléd.
 16/59 anonim ***** válasza:
63%
Hát az ilyen hülye pic sák akikből egyre több van, meg akik csak bulikba járnak teljesen lerészegedni azok biztos nem. Azok csak szopásra jók, meg...
2014. júl. 2. 15:08
 17/59 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező te azt sem érdemled meg, hogy a fejedre borítsanak egy odaégett rántottát :D

Miről beszél?

2014. júl. 2. 15:08
 18/59 A kérdező kommentje:
hát ez az , nekem pont egy nő mesélte ,hogy ő azóta nem jár étterembe mióta bent járt jó pár étterem konyháján, hozzáteszem , ért a témához , tanulta. Valamilyen élelmiszer szakértő. Azt mondta azt eszi meg amit lát,hogy készül el.
2014. júl. 2. 15:09
 19/59 anonim ***** válasza:
0%

Mi van kedves kérdező?? Savanyú a szőlő? Nincs aki főzzön rád?

Van egy ajánlatom. Tanulj meg te főzni. Vagy találj egy NŐT, nem r.ibancot, nem kisp.icsát ... nőt! na az tud főzni. Ez is egy a rengeteg különbségből, de sajnálattal látom, hogy a férfiak mindenkit egy kalap alá vesznek. Hidd el van még nő aki tud főzni, csak sajnos abban igazad van, hogy ebből egyre kevesebb van. De az amit te felsoroltál, hogy műköröm, étterem és elájul az egójától stb ezektől mit vársz? Ezek nem nők hanem p.icsák. keress egy nőt!

2014. júl. 2. 15:09
 20/59 anonim ***** válasza:
72%

"Anyu ledolgozott 42 évet teljes munkaidőben, felnevelt 3 gyereket mégis tud JÓL főzni."

Nem arról van szó, a páromnak én is szívesen főzök, a gyerekeim meg majd még inkább.

Amikor viszont apu 42 évet dolgozott le és közben cselédnek, szakácsnak nézte anyut, na ott van a baj!

2014. júl. 2. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!