Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai nők valóban elfelejtette...

A mai nők valóban elfelejtettek főzni?

Figyelt kérdés
Tényleg egy rizst nem tudnak megpárolni, olyan csirizes lesz majdnem visszaszól. Akkor egy rántottát nem tudnak oda húzni és még a bundás kenyeret is odaégetik.

2014. júl. 2. 14:48
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
ez az oda vissza gesztus egyik jele , a férfi is hálás ha egy nő meglepi este mondjuk egy vacsorával,de ez egyre inkább kiveszőben van.
2014. júl. 2. 15:10
 22/59 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem több nö fõz,mint gondolnánk.Csak bele kell nézni a fõzõs fórumokba, hogy milyen szorgalmasak a mai nõk.Mennyire a férjük kedvébe járnak.Talán az ilyen nõket nem értékelik a pasik?
2014. júl. 2. 15:11
 23/59 anonim ***** válasza:
87%
a főzés már nem olyan, hogy csak a nőnek a dolga. a férfi is ugyanúgy nekiáll főzni(és sokan jól is főznek).
2014. júl. 2. 15:13
 24/59 anonim ***** válasza:
61%

Vicces, hogy mikor valaki feltesz egy ilyen kérdést, nők tömegei jönnek ide felháborodva, hogy dehát nekik miért lenne kötelességük főzni, főzzön csak a férfi..:D

Természetesen nem azt mondom, hogy a nő legyen házi cseléd, de azért illene tudniuk főzni, hisz nem is olyan régen még teljesen természetes volt, hogy a nő főzött az egész családra.

2014. júl. 2. 15:14
 25/59 anonim ***** válasza:
58%

Azt Én is viccesnek találom mikor egy nő nem tud főzni!

Elég gáz az ilyen,de sosem késő megtanulni főzni!

És még valami:A legjobb szakácsok mind férfiak! :)

Majd úgy is kapom a lepontozást a főzni nem akaró lusta nőktől,hajrá! :) Legyetek büszkék arra hogy rendelitek a kaját! :)

2014. júl. 2. 15:15
 26/59 anonim ***** válasza:
52%

Ja, akkor szerintem vicces ha egy férfi nem ért az autókhoz, a villanyszereléshez és disznót sem tud vágni. -.-

Annyira suttyó, középkori elképzeléseitek vannak a nemi szerepekről :D

2014. júl. 2. 15:16
 27/59 anonim ***** válasza:
31%
A kettő annyira nem egy kategória..A főzés valamennyire hozzátartozik az anya kötelességeihez. Vagy majd a gyerekedet is a mekibe fogod járatni, mert egy pirítóst sem tudsz megcsinálni? :)
2014. júl. 2. 15:19
 28/59 anonim ***** válasza:
68%
26-os vagyok, mint írtam tudok főzni. Viszont az derogál amikor cselédnek néznek.
2014. júl. 2. 15:20
 29/59 A kérdező kommentje:
26 már nem azért,de az tényleg nem férfi aki ránéz egy autóra és mondjuk annyit nem ért hozzá ,hogy megmondja milyen márkájú vagy villanyszerelésben egy égőt nem tud becsavarni, disznóvágás meg nem tudom ,hogy jött ide ,az tényleg a hentes dolga, bár azért ahhoz és értenek a férfiak,de régen is voltak akik csak a pálinkáért meg a hangulatért mentek el, meg a disznót lefogták , esetleg lebökték, ott is a böllér bontotta szét a disznót.
2014. júl. 2. 15:20
 30/59 anonim ***** válasza:
56%
Épp ezt akartam én is írni hogy olyan nő nem kell senkinek aki a gyerekeit sem tudná ellátni!
2014. júl. 2. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!