Ez valóban így van?
Mert én csendes ember vagyok. Akkor én nem foglalkozok többé emberekkel. Sem nőkkel, ha ez így van! A mai világban mindenki vagány, menő. A külsőt veszik alapul éjjel-nappal Budapest és társai-ból is.
A belső tulajdonság semmit sem ér ebben a mai világban, században.
A facebookon, az éjjel nappal Budapestben... ecsém, nagyon megártott neked a média.
Szerintem pár napra kapcsolj ki mindent, és olvasgass, menj sétálni.
Most mondjak nevet, az rtl K. az csak a divattal foglalkozik, a menőzéssel. A Duna tv-n, M1-en a belső tulajdonságot veszik alapul, a hagyományt. Viszont az Rtl K. az vagányabb még az idősebbek számára is.
Tehát már lassan aki a Duna tv-t nézi, az unalmas lesz mások számára. Behálóz mindenkit az RTL h*lyeségei.
Tudod, ha nem az éjjel-nappal budapest k.urváit vennéd alapul, rájönnél, hogy nem mindenki vagány, harsány, menő.
Amúgy a facebook tele van ehhez hasonló "fekete keretes" bölcsességekkel, amiknek a 99 százaléka f.aszság. Ha ezt komolyan veszed az rég rossz.
"Aki saját magát adja, annak nincsenek barátai."
- Annál jobb. Több időm jut magamra.
"Aki meg játssza magát, vagy vagánykodik, annak számtalan barátja van."
- Ha neked ilyen barátokra van szükséged, akkor a hiba a Te készülékedben van.
Egyébként körülöttem mindenki okostelefonnal járkál. Állandóan nyomkodnak. Én megfogadtam, hogy a számítógépnél és egy normál telefonnál tovább nem is megyek.
Én inkább a természetet nézem, figyelem. Ezért sem értik meg az ilyen embereket. -Ennek nincs okostelefonja? Hagyjuk.
Mindenki az Éjjel-Nappal Budapest után megy, még falun is. Menő ruhában fényképezik magukat a fiatalok. Szerintem a falu az csendes, békés, nyugodt hely, (míg nem építenek oda is felhőkarcolókat). Ha már vagánykodni akarnak, miért nem mennek fel Pestre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!