Az amerikaiak valóban nagyon bunkó népség?
Nagy részük. Az átlag amerikai műveltségéről, értelmiszintjéről ne is beszéljünk.
Ha csak neten beszélsz velük egyébként, akkor viszonylag kedvesek, érdeklődőek, de a saját területükön te csak egy koszos bevándorló vagy a sok közül.
Igen. És nagyon-nagyon kevés kivétel van köztük.
Nagyhangúak, az alapműveltségük nulla, ostobák, de fejenként hat diplomájuk van, ezért aztán okosnak képzelik magukat, és mindjárt ennyi meg annyi pénzt követelnek, különben "nem éri meg" dolgozni.
Gyermetegek, bárki meg tudja vezetni őket. Neveltelek - nézd meg, hogyan viselkednek más országokban! Ordítoznak, mert ők megszokták, hogy szép nagy tereik vannak és "ki kell fejezniük önmagukat"...szánalmas és röhejes.
Versenymániások, a nárcizmus az alap. Felszínesek, pl. a mályanalízisig szinte elenyészően kevesen mernek eljutni még a szakembereik közül is. Tudományoskodnak, valódi tudás nélkül.
Ezt teszi a "csak a pénz és a látszat a lényeg" társadalma.
Természetesen vannak kivételek, de elenyészően kevesen. Ők jobbára számkivetettnek érzik magukat egy olyan társadalomban, amely állandóan az értékteremtésről, a kreativitásról hadovál nagy hangon, és közben a világon semmi valódi értéket nem képes alkotni, vagy még azt is tönkretszi, amit mások előtte megteremtettek.
Ha van pozitívumja ennek a társadalomnak az az, hogy egy esélyt azonnal adnak bárkinek: bizonyíthat. Otthon még az sincs meg, ha nem vagy valaki valakije, legyél bármilyen okos is.
Ez egy ritka ertelmetlen kerdes, azt tudod, ugye?
300millio embert nem lehet altalanositani!!!!
Mindenki csak azt irja, amit tapasztalt. Es az a tapasztalat kb. 10-20, max 50 emberre terjed ki, akit az illeto tenyleg ismer mondjuk nevrol, de ez meg mindig nem eleg arra, hogy egy egesz orszagrol altalanositsunk.
A legtobb valaszolo, akik frocsognek, hanyszor jartak itt? Hany evet eltek le kulonbozo helyeken (USAn belul) es hany amerikai (nem bevandorlo, hanem itt szuletett amcsi) illetovel ismerkedett meg????? Nagyon szeretnem tudni, mert amig valaki csak dobalozik az altalanositasokkal "Nagyhangúak, az alapműveltségük nulla, ostobák" addig az nem jelent semmit, es ennyi erovel irhatta volna az arabokrol is, azok is kiabalnak... vagy az olaszok...
Tobb mint 10 eve itt elek. Eltem mar Angliaban, rovid ideig Franciaorszagban es ezen kivul 1-2 hetes tartozkodasok meg vagy 5 masik europai orszagban.
Az USA messze a legjobb az osszes kozul, es ami eszemletlenul szemebetuno, szinte pofanvago-valosag, hogy fele annyit nem panaszkodnak/sirnak/rinyalnak az amerikaiak mint pl. a magyarok!!!
Inkabb elek tanulatlan, ostoba nepseg kozott, mint iskolazott de allandoan siro szaju, irigykedo emberek kozott!
(miellott Franciaorszagba mentem, mindenki csak arrol pofazott, h a franciak milyen bunkok, bekepzeltek es ha tudnak angolul sem fognak megszolalni.... talalkoztam (megismerkedtem, beszeltunk, nemcsak lattam oket a metron....) kb. 8-10 emberrel es mindegyik szinte zavarba ejtoen kedves es figyelmes volt es ha csak makogta az angolt, akkor is probalt kommunikalni. Ennyit az altalanositasokrol....)
Egy autókölcsönzőben dolgoztam, sokszor találkoztam a világ országaiból emberekkel, nem a bunkó szót mondanám az amerikaiakra, hanem....ami hihetetlen módon, egy országból se tapasztaltam ilyen mértékű nagyképűséget, kivagyiságot, sznobizmust.
Nagyon el vannak szállva maguktól.
És ebből is a sötétség vonható le, ugyanis egy értelmes ember sosem fog a pénzével, tudásával, felsőbbrendűségével kérkedni.
Ez kivétel nélkül az ostoba emberek ismérve.
Amúgy a világ országaiból a németek voltak a legnormálisabbak, valahogy benne lehet mindegyikben még a második világháború okozta megbélyegzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!