A férfiak tényleg nem irigyek a férfiakra? A nők mindenkire irigyek? Ez valóban így lenne?
Tegnap egy műsorban vetődött fel, hogy a férfiakat nem érdekli a kolegájuk magánélete, sikere, felesége, háza, stb.
Ezt nem akarom elhinni.
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, engem sem érdekel valóban, de van egy kissé női lelkületű szomszédom, ő veri magát mindig mindenre, hogy neki mije van, nekem meg mim nincs...
Engem ez sosem érdekelt.
Bár lehetséges, a szomszédomat is csak a felesége hajtja, hogy emez legyen nekik, meg amaz.
Dehogynem! A férfiak is ugyanolyanok, csak ők a semmire is el tudnak szállni maguktól, míg a nők ha minden tökéletes, abban is képesek hibát, hiányosságot látni.
Persze, ez így nagyon túlzó általánosítás volt, és kivételek természetesen minidg vannak, de elnagyolva kb ez a helyzet.
Jó ideig több száz férfi között dolgoztam, csak annyit tudok mondani:
DEHOGYNEM!!! :D
Soha nem éreztem még ilyet eddig, de akkor most kimondom: Lehet, hogy jobb férfinak lenni!:)
Jó nekik, hogy felül tudnak emelkedni ilyen dolgokon.
Vagy csak ide írnak a top pasik :)
1-esnek, 3-asnak írtam az előbb.
Lehet, hogy ez is csak bizonyos életszakaszban jellemző.
8-as, milyen életszakaszra? Minden életkorra jellemző lehet az irigység. Nyilván még nem voltál huzamosabb ideig sok férfi között, rengeteg a pletyka, az utálkozás, az irigykedés, egymás leszólása, a másik háta mögött való kibeszélése, legyen húsz, vagy akár ötven éves az illető. Ugyanúgy, mint nőknél.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!