Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez valóban így van?

Ez valóban így van?

Figyelt kérdés

[link]

Mert én csendes ember vagyok. Akkor én nem foglalkozok többé emberekkel. Sem nőkkel, ha ez így van! A mai világban mindenki vagány, menő. A külsőt veszik alapul éjjel-nappal Budapest és társai-ból is.

A belső tulajdonság semmit sem ér ebben a mai világban, században.

2014. ápr. 15. 21:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként is, a mozgalmasabb ember izgalmasabb.
2014. ápr. 15. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeltesd magad, kérdező.
2014. ápr. 15. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki? Akkor úgy néz ki én, és még valószínűleg sokan mások nem tartozunk bele ebbe a "mindenkibe".

Kicsit az jött le nekem, hogy te most gúnyt űzni próbálsz ezekből az amúgy tényleg pocsék tv-s műsorokból meg egyebekből, de mellette te vagy a tökély, csak ezt senki nem látja ezért magányos vagy...

Elárulom, hogy nem vagy olyan tökéletes mint hiszed. Ha kinyitnád a szemedet észrevennéd, hogy vannak még emberek, akik nem imponálnak a tükörnek, hogy készítsenek 100 tök egyforma képet face-re, akik nem nézik ezt a szutyok műsort, akik értékelik a természetet, és csak akkor néznek rá a telefonra, ha muszáj.

Képzeld, nekem is okos telefonom van, mégse nyomkodom egész nap, egy tükörben pózolós képem sincs facebook-on és még egyetlen részt se láttam ebből az éjjel nappal budapestből. Nem tartozom bele, ebbe a "mindenkibe"

Szerintem szállj egy kicsit magadba, elég gáz, hogy itt szidod a világot, közbe meg te vagy a meg nem értett tökéletesség. De tudod, ha nincsenek barátaid, mert mindenki felszínes stb stb stb akkor szerintem azért benned is van hiba bőven, amin el kéne gondolkoznod sürgősen....

2014. ápr. 15. 21:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Vagánykodni, menőzni? Nekem nem is állna jól. Csendes ember menőzzön? Sajnos a média mindenkit behálóz, (kivéve engem legalábbis) hiszen az az egyetlen stílusadagoló gépezet.
2014. ápr. 15. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szerezz be egy okostelefont internet nélkül és a tv-t hajítsd ki, nagyon rossz hatással van rád.
2014. ápr. 15. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:

"Sajnos a média mindenkit behálóz, (kivéve engem legalábbis)"

Szóval így gondolod, de kiírtad ezt a kérdést...

Ecsém, nem érzed az 'enyhe' önellentmondást?? :-D

2014. ápr. 15. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:
A média nem hálóz be, de vadidegenek tanácsát lesed a média eszközeit kihasználva...
2014. ápr. 15. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!