Ez valóban így van?
Mert én csendes ember vagyok. Akkor én nem foglalkozok többé emberekkel. Sem nőkkel, ha ez így van! A mai világban mindenki vagány, menő. A külsőt veszik alapul éjjel-nappal Budapest és társai-ból is.
A belső tulajdonság semmit sem ér ebben a mai világban, században.
Mindenki? Akkor úgy néz ki én, és még valószínűleg sokan mások nem tartozunk bele ebbe a "mindenkibe".
Kicsit az jött le nekem, hogy te most gúnyt űzni próbálsz ezekből az amúgy tényleg pocsék tv-s műsorokból meg egyebekből, de mellette te vagy a tökély, csak ezt senki nem látja ezért magányos vagy...
Elárulom, hogy nem vagy olyan tökéletes mint hiszed. Ha kinyitnád a szemedet észrevennéd, hogy vannak még emberek, akik nem imponálnak a tükörnek, hogy készítsenek 100 tök egyforma képet face-re, akik nem nézik ezt a szutyok műsort, akik értékelik a természetet, és csak akkor néznek rá a telefonra, ha muszáj.
Képzeld, nekem is okos telefonom van, mégse nyomkodom egész nap, egy tükörben pózolós képem sincs facebook-on és még egyetlen részt se láttam ebből az éjjel nappal budapestből. Nem tartozom bele, ebbe a "mindenkibe"
Szerintem szállj egy kicsit magadba, elég gáz, hogy itt szidod a világot, közbe meg te vagy a meg nem értett tökéletesség. De tudod, ha nincsenek barátaid, mert mindenki felszínes stb stb stb akkor szerintem azért benned is van hiba bőven, amin el kéne gondolkoznod sürgősen....
"Sajnos a média mindenkit behálóz, (kivéve engem legalábbis)"
Szóval így gondolod, de kiírtad ezt a kérdést...
Ecsém, nem érzed az 'enyhe' önellentmondást?? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!