Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha semmi...

Mit csináljak, ha semmi életcélom nincs?

Figyelt kérdés

Kis korom óta el van cseszve az életem. Szeretnék valami tartalmasat csinálni, végre jól érezni magamat, otthon nem szeretek lenni, de most haza kell költöznöm, így megint adott a dolog, hogy hova tovább.

Gondolkodtam külföldön, de nem tudom, azon belül is, hová stb. 25 éves nő vagyok és semmit nem értem még el, nem tudok felmutatni semmit.

Egyedül vagyok, és nem vagyok olyan túlzottan depis típus (néha persze rám jön...), de komolyan, az jutott eszembe, hogy semmi értelme az életemnek, jobb lenne, nem szenvedni.

2014. jún. 30. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor miért nem találsz ki valamit? ne csak ülj otthon a sarokban hanem menj el és csinálj valamit!!! Az életben mindenért keményen meg kell küzdeni, úgyhogy menj el próbálj ki különféle munkáka, fejleszd maga járj képzésekre, franc tudja...
2014. jún. 30. 13:03
 2/6 anonim válasza:

Így hogy olvasom a soraid,magamra ismerek benne.Át tudom érezni teljes mértékben.Az első mondatod,dettó.Nekem annyiból rosszabb hogy depresszió is társul mellé.

28/F

2014. jún. 30. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy szerezz magadnak egy hobbit a munka mellé (már persze ha dolgozol). Lehet ez a festéstől kezdve a makettezés.
2014. jún. 30. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor élj céltalanul. Én is így élek már 7 éve.

"Élj hiába, vagy halj meg, hogyha kell!"

2014. jún. 30. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Állatokat szereted? Menhelyeken égetően nagy szükség van önkéntesekre! Legalább egyszer egy héten szánj erre 2 órát, máris jobb ember leszel, a maradék idődben pedig kedvedre depizhetsz :/
2014. jún. 30. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Elõször is felejtsd el azt az ideàt, gondolatot, hogy bàrmit fel kellene mutatnod az èletedben ès, hogy bàrmilyen cèlt el kell èrned.Maga a bizonytalansàg ès kètsèg èrzete, abból adódik, hogy alapból nem egy cèlorientàlt ember lehetsz, de sokan azt mondtàk körülötted, ès te magad is elkezdted azt az ostoba hozzààllàst elhinni, hogy az ember cèlok nèlkül ès anèlkül, hogy fel tudna mutatni valamit az èletben, semmit nem èr..

Ès ugyan mièrt is lenne így?

Kinek kell felmutatnod bàrmit is?

A sajàt èletedet èled ès azt èldd ûgy, ahogyan az neked tetszik!

Nem kell, hogy megfelelj senkinek ès semmilyen elvàràsnak!

Èn azt tanàcsolom, egy szempont legyen az èletedben, amit nem felejtesz el.

Mègpedig az, hogy elõször mindig magadnak felelj meg ûgy ahogyan vagy fogadd el magadat,ès szeresd magadat.Îgy tisztelettel meghallgatod, majd egy cèlorientàlt ember vèlemènyèt,de a sajàt èleted,a sajàt magadban megjelent szabadsàg vezèrli majd, nem pedig egy màsok àltal vèlt èletmód.

Bàrmennyi cèlt is èr el az ember, az soha nem lesz elèg.Ne a cèlon legyen a hangsúly, mert a cèlig megtett ûton rengeteg idõ elpazarlódhat.

A hangsûlynak inkàbb a pillanaton kellene lennie, a jelenben való lètezèsen, így a cèl (elèrèse) màr csak egy plussz lesz az èletedben.Csak magad miatt tègy mindent, ès törekedj a tiszteletre.Ne azt nèzd,hogy hol vagy, inkàbb azt vedd èszre, hogy Te vagy ott.

Az pedig, hogy hogyan fogod magadat èrezni ott ahol vagy, az azon is múlik, hogy hogyan àllsz hozzà a dolgokhoz.Lehet, hogy haza kellett menned, ès ott kell èlned, de jó ha tudod, hogy van benned egy pont ami mozdíthatatlan ès mègis rugalmas.

Ez pedig a sajàt belsõ szabadsàgod, ami mindig ott van veled!

2014. jún. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!