Nincs semmi életcélom, nem tudok mit kezdeni magammal, mit csináljak?
Egy 21 éves lány vagyok. Érettségim van, és egy szakmám 5. éven. Nem jelentkeztem tovább sehova, mert nem tudom minek tanuljak, nem tudom mit akarok, nem tudom :S Azt sem tudom, hogy mi érdekel. Semmi nem érdekel :S:S:S Olyan rossz érzés ez :(
Aki ilyen vagy hasonló helyzetben van/volt, kérem segítsen!
www.gyakoriszenvedeseinkesonsajnaltatasaink.hu újra életbe lépett-_-"
szóval kedves kérdező..kicsit bulizgass,pihenj,gondolkodj el magadon meg a világon,mit szeretsz legjobban csinálni..mit csinálsz a legtöbbször?
Majd csak kiderül,hogy mi az,amit szeretsz csinálni:)
És bulizgatással hogy tudja eldönteni ,hogy mit szeretne majd csinálni??-.-
Én 18 vagyok és én se tudom eldönteni mit tanuljak tovább.
Nagyon szeretem az állatokat gondolkodtam ilyen szakmán is.
Szerintem nézz utána interneten vagy beszélgess a barátaiddal ők mit ajánlanak neked. Biztos, hogy tudod , hogy mit akarsz csak még most összevagy zavarodva (az írásod alapján).
Én is ilyen vagyok, 19 évesen egy olyan szakra járok az egyetemen ami nem érdekel, és elég elhagyatottnak érzem magam.
De úgy döntöttem ezen sürgősen változtatok, mert túl rövid az élet, hogy olyan dolgokra pazaroljam az időmet amibe nem lelem örömömet.
Ezért elkezdtem olyan dolgokat csinálni amelyekre mindig is vágytam titkon, de mindig féltem megtenni az első lépést!
Ilyen például a fényképezés, sportolás, olvasás, nyelvtanulás, zongorázás.Ezek teljesen kitöltik az életemet és már nem érzem olyan monotonnak és unalmasnak azt.
Én is így vagyok, mint a kérdező. 17 vagyok, gimnáziumban tanulok. Egy érettségim lesz, meg egy angol nyelvvizsgám.És nem tudom minek tanuljak tovább, amiben pénz is van elég.
Nézegetem a felsőoktatási intézményeket, és néha a sírógörcs is elkap, hogy nincs életcélom.Pedig eszem tudom, hogy van.Megfontoltan cselekszem mindig, és előrelátó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!