Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ellen lázadnak a rockerek,...

Mi ellen lázadnak a rockerek, az emosok, a punkok, a raszták, a gothok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 28. 07:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A "gumicukor" ellen?? o.O
2014. júl. 18. 23:19
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Hülyeségnek tűnik, de lázadok minden olyan ellen, ami mű, szintetikus. Legyen az drog, vagy kaja, vagy bármilyen anyag .
2014. júl. 18. 23:42
 23/31 A kérdező kommentje:
Így már érthetõ. Ügyes vagy.
2014. júl. 20. 13:58
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, most nem tudom eldönteni, hogy ez irónia vagy sem. De bármelyik is, köszönöm! : D
2014. júl. 20. 17:40
 25/31 A kérdező kommentje:
Komolyan mondtam. Én nem tudnék lázadni ellenük, túl finomak.
2014. júl. 21. 15:47
 26/31 anonim ***** válasza:
52%
Igen, ez a baj… : ( Mármint nekem nem. Vagyis na…: D Igazából az ízfokozót érzed. Ízesített gumi, amibe semmi természetes nincs… Ennyi erővel ehetnék sózott műanyagatok is… :(
2014. júl. 21. 17:17
 27/31 anonim válasza:
100%

Tulajdonképpen egy nagyon összetett kérdést írtál le.

A rockereket már nagyon sokan leírták szóval abba nem kezdenék bele (ha még így sem jön át akkor hallgass egy kis Tankcsapdát és egyből leesik. Főleg régebbi albumok amelyekben megjelenik ez a filozófia amit képviselni akarnak de az új számok sem rosszak.)

Az emosok......

2 Fajta emos van. Az egyik amelyik divatból csinálja és azért hallgat olyan zenét, vasalja a haját mert tetszik a kultúra és alter módon bár de igényesen néz ki. Volt ilyen szobatársam, a srác bicózott is és tök jó arc volt. Az egyik legjobb barátom Most már sajnos nagyon messze lakik :( A másik fajta emos az az ember aki teljesen beforgott, szomorú és nagyon elmúláspárti. Az emo szó tulajdonképpen az angol "emotional" (érzelmes) szóból keletkezett. Nem ismerem a kultúrát de viccesen kifejezve szerintem nekik lételemük a depi (nem a zenekar!) és a sminkelt srácok... sosem értettem őket.

A punkok. Ezt is jól leírták és erre is csak egy viccel tudnék reagálni

Tudod mi a különbség a punkok és a rockerek között ?

A rockereknél ha valaki hány akkor körbeállják, kiröhögik

A punkoknál ha hány valaki akkor körbeállják kiröhögik és megeszik. :)

A raszta kultúra egy bonyolult dolog, kapcsolódik hozzá egy vallás is. Az elfogadásért és a békéért csinálják a dolgokat (direkt nem azt írtam hogy harcolnak... harc a békéért ? WTF??) A szabadságot számukra etiópia, Zion földje jelenti. Babylon pedig az elnyomást, a rajtuk való uralkodást a fejetlenséget (vö: Bábel, bábel tornya) testesíti meg. Én ezt az irányzatot tisztelem legjobban és ez áll a legközelebb a szívemhez de nem vallom magam rasztának.

A goth kultúrát tök jól leírta egy 24 éves lány.

Remélem tudtam segíteni :)

20/F

2014. aug. 13. 12:15
 28/31 A kérdező kommentje:
Nagyon is, köszönöm ezt az öszetett választ.
2014. aug. 15. 00:41
 29/31 xFRUx válasza:
100%

Nagyon jó válaszokat kaptál. Én még annyival hozzájárulnék, hogy szerintem nem kell általánosítani, mert ugye mindenhol vannak kivételek. Én rockernek, gothnak, és metálosnak is mondom magam. De igazán egyik se vagyok. Keverem őket. Hordok feketét, bakancsot, bandás pólókat, odavagyok a csipkéért. Számomra az átlagos unalmas. Szeretem, amikor az emberek megnéznek az utcán. Általában azt gondolják, hogy nem vagyok normális.

Én talán az előítéletek ellen lázadok. Meg a rasszizmus ellen. Hogy az emberek ne a külső alapján ítéljenek, és attól még, hogy valaki máshogy öltözködik, lehet jó ember. Csak sajnos ezt kevesen veszik észre.

2014. aug. 16. 15:52
 30/31 anonim ***** válasza:
29%

A sok pawa ellen $$$$$$$$$$$

Meg a sok gyökér ellen

14/l/emogirl

2015. júl. 4. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!