Rockerek, miért vagytok a divat ellen?
"A rockerség a divatellenesség szinonimája." olvastam valahol. Véleményetek szerint miért elítélendő dolog a divat?
Szimpla kíváncsiság, nem provokálni akarok. :)
Szerintem nem elítélik , max azt, ha mindenki csak majmolja az éppen aktuális divatot és semmi stílusa nincs, csak birka mód megy a többi után.
Bár ezt szerintem nem csak a rockerek, de a legtöbb ember elítéli.:D
Mondjuk ha úgy vesszük, kinek mi a rocker, mert a mai tinik is inkább csak divatból öltözködnek úgy.
Köszönöm a választ, de ne általánosítsunk, hátha valaki megsértődik. :)
Egyébiránt a kőrockerekre gondoltam, akik ízig-vérig azok. Azt hittem, egyértelmű. :)
Én letojom magasról a divatot. /és ennek egyáltalán nincs köze ahhoz, hogy rocker vagyok-e/
Ennek az az oka, hogy én szeretek egyedi lenni egy részt másrészt szerintem sokan azért csinálják, hogy lássák mások, hogy 'kitűnjenek' /Ilyen dolgok a műhaj, műmell és a társai/ pedig ezzel egyáltalán nem fognak.
nem elítéljük, hanem nem törődünk vele, hogy mi a divat.
az, hogy bizonyos öltözködési elemet átvesznek tőlünk az szemet szúró.
"A rockerség a divatellenesség szinonimája."-ezt ennyiből a punkokra is lehetne mondani...
"Szerintem nem elítélik , max azt, ha mindenki csak majmolja az éppen aktuális divatot és semmi stílusa nincs, csak birka mód megy a többi után."
Ebben az a vicces, hogy a rockerek is ugyan úgy majmolnak valamit. Nem hiszem, hogy minden rockernek magától jutott eszébe a fekete cucc stb.
Tényleg, már kérdezni akartam
Mit gondoltok arról, hogy maga a rocker "külső" is divat?
Amolyan öltözködési-kódexre gondolok - az íratlan de tudatos szabályokra.
punk metal es rock. mindharmat hallgatom.
van bakancsom es pogoztam mar.
vannak egyutteses koncertpoloim.
szeretek koncertre jarni uvolteni es tombolni.
DE ugyanugy vasarolok NYer-ben bershkaban h&m ben mint a nemrocker barataim.
akkor en most egy KIBORG vagyok??!!
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!