Mit csináljak az ellen, hogy ne csaka divat tetszen, és na azért lássam szépnek azt a ruhadarabot, mert az a divat?
17 éves lány vagyok. Észrevettem magamon, hogy sokszor az van, hogy ha valami nem tetszik, és divat lesz, akkor megtetszik. Régen mindig trapéznadrágot hordtam. Sose csúfoltak érte. Aztán ahogy bejött a csőfarmer, megtetszett, és én is olyat szerettem volna.
Másik példa: a kötött pulcsikat sose szerettem. Rengetegünk van itthon, de egyszerűen nem szerettem őket. Most, hogy bejött a divatba, már megtetszettek. És egyszerűen nem tudok ez ellen mit tenni. Nem szeretnék "divatmániás" lenni, de így nem tudom eldönteni, hogy mi az, ami tényleg tetszik nekem, és nem a divat befolyásolja..
Ezt kinövöm?
nincs stílusod ez a helyzet. a tömeg után mész. alakíts magadnak ki magadnak egy olyan stílust ami tetszik és ne a tömeg után menj
kit érdekel hogy mit gondolnak a divatmajmoló tinik, nem attól leszel egyedi hogy a divatot követed.
én se követem a divatot hanem kialakítom a saját stílusom, és teszek mások véleményére, nekem tetszik illik hozzám , ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!