Rockerek, miért vagytok a divat ellen?
Figyelt kérdés
"A rockerség a divatellenesség szinonimája." olvastam valahol. Véleményetek szerint miért elítélendő dolog a divat?
Szimpla kíváncsiság, nem provokálni akarok. :)
2013. aug. 1. 13:20
11/16 A kérdező kommentje:
És ha ez lesz a divatos, egytől tízes skálán mennyire éreznék sz'rul magukat szegény rockerek? :DDD
2013. aug. 1. 17:17
12/16 anonim válasza:
nem hiszem, hogy "divat" lenne valaha is, de amúgy meg nem maguknak a rockereknek kéne ekkora rosszul érezniük magukat, hanem azoknak, kik egyik nap még leszólták őket, másik nap meg holmi divathóbort okán ugyan úgy öltöznének.
Lin- jól írja a dolgokat, nem csak az öltözködés számít.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sem. Ettől függetlenül, ha divattá válna, elvenne az egyediességéből és azt is pózernek titulálnák, aki még véletlenül sem az.
2013. aug. 1. 17:31
14/16 nikozia12 válasza:
Egy rocker nem az öltözködése miatt lesz az. hanem h. belül mit érez és mit hallgat. Soha ne hordtam bakancsot pl., mégis mióta az eszemet tudom csak rock zenét és társait hallgatom.
15/16 anonim válasza:
Rockerség egy életérzés. Ahhoz, hogy rocker légy nem kell semmiféle öltözet. Viszont a rockerek nagy része nem akar beleolvadni a tömegbe és a legdivatosabb cuccokat hordani. Nekik saját "divatjuk" van. Azt hordanak, ami nekik tetszik és lesz*rják mások véleményét. Ez egy olyan "ki nem sz*rja le, hogy mit gondolsz rólam" dolog!
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!