Mi ellen lázadnak a rockerek, az emosok, a punkok, a raszták, a gothok?
Nem lázadunk senki ès semmi ellen csak nem szeretnènk "szürke mickey egerek" lenni. Szabadságvágyunk nagyobb, mint azoknak akik átlagosan próbálják èlni az èletüket. Mi egy èletstílust egy èrzèst kèpviselünk; a kötöttsègek nèlküli èletet. A zenei ès öltözködèsi stílusunk is kötetlen, de egyáltalán nem lázadó. Mi így èrezzük jól magunkat a testünkben. Ez nem egy múló hóbort, ès hiába is gondol minket a többsèg különcnek, mi nem vagyunk azok, de átlagosnak sem betudhatóak.
Egy fiatal rocker lány
A konformizmus ellen. Lázadnak, mert azt nem akarják, ami van és amibe őket is belekényszerítenék, de ha nincs tehetségük vagy átütő egyéniségük (mint pl. egyes rocker bandák énekeseinek), akkor ez a lázadás csak üres faldöngetés.
Lázadni akkor érdemes, ha az ember tudja, hogy mi ellen lázad, és azt is tudja, hogy mit szeretne létrehozni a lázadásával - újat a régi helyett. Ehhez kell az alkotó tehetség.
Szerintem ez egyéni döntés, hogy ki akar lázadni. Ha igen, mi ellen.
Én azt tudom, hogy nem akarok jó kislánynak tűnni. Keményebbnek szeretnék látszani. S ez nehezebb mert szőke haj és kék szenek, plusz egy kissé babás arc párosítását kaptam. De ettől függetlenül nem szeretek világosba öltözni. Az nekem a jóhoz köthető, és annyira idegen nekem ez. Furcsán hangzik ez, ám én ezt próbálom szerintem elérni vele.
Viszont maga a zene nagyon tetszik. Sokkal jobban szeretem, mint más műfajokat. S ebben az öltözködésben is jól érzem magam.
14/L, rockernek valló magát bizonyos fokig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!