Mi ellen lázadnak a rockerek, az emosok, a punkok, a raszták, a gothok?
Nem lázadunk, csak az átlagtól eltérő értékrendünket és érdeklődési körünket szeretjük kiterjeszteni az öltözködésünkre is. Ez nem lázadás csak önkifejezés.
(Persze kivételek vannak, mint mindenhol.)
24 éves goth lány
Én például azok ellen a gyökerek ellen akik olyanok mint akivel összefutottam tegnap.
Meglátta a raszta hajam, visszarántott, és elkezdett fojtogatni, hogy én hülye raszta, miattunk tart ott az ország ahol, és elrontottunk mindent.
Mellesleg nagyon-nagyon sokan voltak ott ahol ez történt és senki nem szedte le rólam...
Nah az ilyen senkiháziak ellen lázadok, és azt szeretném, ha senki nem lenne ilyen primitív, és mindenki el tudná fogadni a másikat olyannak, amilyen...
a mai punkok már nem lázadnak.nekik már csak az ivásról,meg a koncertekről,meg a baszásról szól az életük.
a 90%-uk munkanélküli (amit amugy nemlehet a punkságra fogni,mert ha tanultak volna akkor nyilván munkájuk is lenne).
a raszták szétszívják az agyukat droggokkal.
az emok folyton depiznek a semmiért.
A punkok régen a rendszer ellen lázadtak. A nácik ellen, a rasszisták ellen, a szexisták ellen, általában az ítélkezés ellen. A hardcore punkok, akik anarchisták, Angliában a királynő ellen, az USA-ban az elnök ellen, Mo-n a kommunizmus idején a rendszer ellen (próbáltak), stb...
Manapság megváltozott az egész fogalom az emberek szemében. Ma már, aki fekete ruhában jár, az mind "rokkker" (a többség számára). A punkból már csak a zene maradt meg (morzsáiban), pedig az egy életstílus. Az, amit ma látunk, csak egy apró része annak, ami ez a 70-es években volt.
A többiek nem lázadnak annyira semmi ellen.
16/L
Én a fű tiltása és a gumicukor ellen lázadok!!! Brrrrrr
16/L(raszta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!