Ők komolyan rockerek?
Rockerek, csak egy más kor gyerekei :D
Ennyi.
Én 18 vagyok. Főként rockot/metált hallgatok, de egyébként mindent, ami tetszik.
Az én kedvenceim a SOAD, Rammstein, Metallica, Bad religion, Ignite, Green day, Breaking Benjamin, ROAD és még sorolhatnám.
A világ változik, és benne a rock is.
Mindig is így volt, mindig is fejlődött, és voltak irányzatai.
Semmi baj nincs azzal, ha nem olyan rockot hallgatnak, mint amilyen 30 évvel ezelőtt volt.
Az érzés, a világnézet ugyanaz, és ez a fontos.
Ha soha semmit nem változna a rock, már kihalt volna, szóval inkább állj hozzá pozitívan, és örülj, hogy nem bíbert hallgatnak.
Nézőpont kérdése. Szerintük nem pózerek, mert úgy tudják az a stílus, amit ők képviselnek, "rock".
Szerintem pózerek, mert össz-vissz 3 zenekarra építik a stílusukat, tájékozatlanok a rockzenével kapcsolatban.
Ízlésről nem illik vitatkozni, nekem nem tetszik ez a kamu-metál, emo vonulat, de ha nekik tetszik, lelkük rajta.
Nem a "pózerek" zenei ízlésével van bajom, hanem azzal, hogy leragadnak az Asking Alexandriánál, a Bring me the Horizon-nál, és a Black Veil Brides-nál, és számukra ők jelentik az etalont a rockzenében.
Pózerek! Ilyeneket vernek lemezborítókon. :)
https://www.youtube.com/watch?v=7l5J_YS0uyw
https://www.youtube.com/watch?v=79PkQPHACnI
15 vagyok és csak igazi metált hallgatok, nincsenek piercingjeim, nincs bohócfrizurám, ezek az Asking alexandria és társaik (meg a rajongók) meggyalázzák a kemény/extrém zenét, darálnak, meg nyáladzanak egyszerre, ráadásul a darálós rész sem technikás, így mi marad? És a sok csórásról nem is beszéltünk...
Úgyhogy nem, az előzőek rosszul mondták, a metal nem átalakult csak néhány tudatlan f.a.s.z azt hiszi, hogy ha valamiben üvöltenek, az már rögtön kemény zene, ő meg a kemény gyerek, hogy hallgatja...
És a dalszövegek... Hány core zenekar foglalkozik háborúkkal, vallási problémákkal, küzd a média ellen, hányan lázadnak egyáltalán? Egy sem. Nem minden metal/rock együttes ír mélyenszántó dalszövegeket, de a lázadás mindig is ott volt... (Néhol még reálisabban, máshol már egészen betegesen. :))
Előző vagyok!
Azért azt még leszögezném, hogy ma is vannak nagyszerű metal/rock együttesek, csak nem kapnak akkora figyelmet... Néhány példa:
Külföldi:
Orchid, Lonewolf, Bloodbound, Eliminator, Vortex, Alkoholizer, Metal law, Municipal waste, Toxic holocaust, Havok, Fueled by fire... és még sorolhatnám
Magyar:
Mörbid carnage, Fanatic attack... nos, amiket én ismerek, azok közül többet nem kéne ismernie egy nálam fiatalabbnak, bár nem tudom, hogy pontosan hány éves vagy. Ha úgy érzed, hogy elég erős idegzetű vagy, akkor ezeket is meghallgathatod:
Külföldi:
Blood erection, Skogen, Forest of fog, Nasty pig dick, Devour the unborn, Vulvectomy, Coprocephalic, Brain drill... stb.
Magyar:
Paediatrician, Jack, Christian epidemic, Jégzivatar, Fall, Verilun, Age of agony, Krampüs... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!