Ők komolyan rockerek?
Én azon a véleményen vagyok, hogy most vagy rockerek vagy nem.
Mindenki elindult egyszer, mindenkinek voltak túlzásai, meg mindenkinek az a legjobb, amit ő hallgat.
Ha a rockerségben megtalálták önmagukat, akkor meg is maradnak ennél a stílusnál/szubkultúránál, ha csak átmeneti, akkor úgyis kinövik. Én nem bántom ezt a korosztályt, elvégre keresik önmagukat, nem bűn az, hogy próbálkoznak. Későbbiekben úgyis formálódnak, finomodik az ízlésük, esetleg letisztul, tanulnak még, új-régi zenéket is megismernek.
Most még az a "normális" számukra, hogy kezdetben minden vackot magukra aggatnak, egymást ütő jelképeket is felvesznek, provokáló hajat csináltatnak. Tinikor, lázadás, ennyi.
Emlékszem én milyen voltam 16 éves koromban, ajjjajjj... Az a haj, az a smink, öcsém, letagadom az összes akkor készült képet. :D
Az ízlésem formálódott nekem is az évek alatt, de megmaradtam annak, aminek elindultam: valami goth-rocker keveréknek. Ez a külsőmön is látszik természetesen. A vérgáz kezdés óta meg eltelt 8 év.
Aki meg azt mondja, hogy neki sosem voltak cikis kinézetei és/vagy zenei ízlése, az úgysem mond igazat.
8-as vagyok!
Igen, mert megkérdezted. :)
Én is hallgatok a mai együtteseket, láthattad a második válaszomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!