Van itt olyan akinek az exe öngyilkos lett?
mármint h volt ugye egy baratod/bnőd de szakitottatok es nem tudta feldolgozni, ezert megölte magát.
hogyan éltétek ezt meg?
Miért a Te exed öngyilkos lett, vagy csak ezzel fenyeget. Nagyon nem mindegy.
Nekem volt egy kapcsolatom, két évig tartott. Akkor akarta megkérni a kezem, 19 éves koromban. Amikor megtudtam mire készül, ő is csak 23 volt, rögtön elköszöntem tőle.
Burkoltan megfenyegetett, hogy akkor kárt tesz magába.
Annyit mondtam neki, hogy erős vagy, meg tudod tenni. Persze a háta mögött az anyját felhívtam, hogy nézzen rá kicsit, de zsarolni nem hagyom magam.
Természetesen nem tette meg.
Egyik ismerősöm elhagyta a pasiját (a srác verte, meg alázta stb stb). A pasi pár nap múlva félholtra verte a lányt, beledöfött egy kést, majd ott hagyta elvérezni (ami hál Istennek nem történt meg, mert tudott segítséget hívni). A srác pár óra múlva felakasztotta magát.
Pár nap múlva úgy hozta le mindezt a blikk, hogy a csaj kergette a halálba a srácot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!