Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 39 éves nőként hogyan érjem...

39 éves nőként hogyan érjem el, hogy ne tegezzen le mindenki?

Figyelt kérdés
Tény, hogy akár 15-20 évet is letagadhatnék, ha iskolások közé keveredem, még ők is azt hiszik, közéjük tartozom, de mégis lassan akár nagymama lehetnék! És folyton, úton-útfélen az összes ember letegez. Borzasztóan zavar. Írjam ki a homlokomra a korom?? Nem viccelek, komoly a kérdés. Aki viccnek veszi, gondoljon bele, hogy ilyen korú nő családtagja vajon szereti-e azt, ha pl fizet a pénztárnál, úgy köszönnek neki: helló! Vagy az orvosnál a nővér azt mondja: ülj oda le! Szívesen az orruk alá dörgölném a korom és néha meg is teszem, mert kivagyok, de nem tehetem ezt örökké. De mégis hogyan oldjam meg? Ötlet?
2014. máj. 14. 15:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

engem az zavarna ha valaki magázni akarna.

40F

2014. máj. 14. 15:54
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem örülj neki, hogy fiatalnak néznek.. nem sokáig lesz ez így.
2014. máj. 14. 15:54
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Köszönj vissza magázódva gondolom veszi majd a lapot.
2014. máj. 14. 15:58
 4/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Engem már 15évesen megtanítottak az iskolában a tiszteletre. A tanáraim sem tegeztek.
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, köszönjön vissza magázódva..:D
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar, ha magáznak. 39N
2014. máj. 14. 16:00
 7/27 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanez a bajom.

28 éves vagyok, de - nem túlzok, hanem szó szerint értesd!!! - 13 évesnek néznek.

Ennek megfelelően állandóan beszólogatnak, lenéznek, félrelöknek... A tegezés egy dolog, az csak bizonyos szituációkban zavar, de a többi az borzalom.

Egyébként szerintem gyerekkel sem lehetne így viselkedni, szóval ez meg a másik: ezek szerint, ha tényleg 13 éves lennék, akkor az emberek szerint jogosan lehetne áttaposni rajtam??

Múltkor az uszodában közölte velem egy harmincas évei végén - negyvenes elején járó férfi, hogy (ez szó szerinti idézet): "A f****t jöttél te ide!" - és ezzel egy időben megfogott, és lenyomott a víz alá, majd közölte, hogy húzzak az "ő pályájáról".

Egy kb. negyven körüli nő a múltkor odajött az utcán azzal, hogy "Hé, figyi, kislány..."

28/N

8/27 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ezen örülj neki, eljön majd az az idő is, amikor néniznek, akkor majd az esik rosszul. Amikor én terhes voltam és kardiológiára kellett mennemm a doki csodálkozva rámnézett és azt mondta, hogy hát te mit keresel itt? Amikor mondtam, hogy terhes vagyok és EKG-ra jöttem, akkor elnézést kért, azt hitte tini vagyok. :-)

Jaj de örülnék, ha még mindig kislánynak néznének! :-DDDD

9/27 A kérdező kommentje:
15:58 -- Nem veszik a lapot! Sokszor próbáltam. Gondolod, helyesbítve újra köszönnek? Nem sajnos.. Nálam a tegeződésnek akkor van értelme, ha folyamatosan fenntartom valakivel a kapcsolatot.
2014. máj. 14. 16:01
 10/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ne zavarjon, pár év múlva meg azt kívánod, hogy bárcsak tegeznének ;)
2014. máj. 14. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!