39 éves nőként hogyan érjem el, hogy ne tegezzen le mindenki?
engem az zavarna ha valaki magázni akarna.
40F
Ugyanez a bajom.
28 éves vagyok, de - nem túlzok, hanem szó szerint értesd!!! - 13 évesnek néznek.
Ennek megfelelően állandóan beszólogatnak, lenéznek, félrelöknek... A tegezés egy dolog, az csak bizonyos szituációkban zavar, de a többi az borzalom.
Egyébként szerintem gyerekkel sem lehetne így viselkedni, szóval ez meg a másik: ezek szerint, ha tényleg 13 éves lennék, akkor az emberek szerint jogosan lehetne áttaposni rajtam??
Múltkor az uszodában közölte velem egy harmincas évei végén - negyvenes elején járó férfi, hogy (ez szó szerinti idézet): "A f****t jöttél te ide!" - és ezzel egy időben megfogott, és lenyomott a víz alá, majd közölte, hogy húzzak az "ő pályájáról".
Egy kb. negyven körüli nő a múltkor odajött az utcán azzal, hogy "Hé, figyi, kislány..."
28/N
Ne aggódj ezen örülj neki, eljön majd az az idő is, amikor néniznek, akkor majd az esik rosszul. Amikor én terhes voltam és kardiológiára kellett mennemm a doki csodálkozva rámnézett és azt mondta, hogy hát te mit keresel itt? Amikor mondtam, hogy terhes vagyok és EKG-ra jöttem, akkor elnézést kért, azt hitte tini vagyok. :-)
Jaj de örülnék, ha még mindig kislánynak néznének! :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!