Létezik az, hogy mindenki ilyen?
Nem mindenki ilyen. Lehet, hogy egy olyan helyen élsz, ahol sok az ilyen ember, de az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan. Az én környezetemben sok nem drogozó, nem cigiző és nem alkoholozó tini és felnőtt van, és egyenlőre még én se kezdtem el egyik ilyen káros dolgot sem.:D
Ne aggódj, majd találsz olyan embereket, akik nem élnek ezekkel a dolgokkal, csak türelmesnek kell lenned. És még valami: Ne próbáld ki ezeket a káros dolgokat, mert nem tesznek jót. Akik ezeket mégis csinálják, azok vagy függők, vagy simán menőnek akarnak tűnni.
Lehet, hogy ez miatt az ottaniak közé nem tudsz beilleszkedni, de inkább legyen ez, mint az, hogy tönkre tedd az életed. Nem? :))
Kedves Utolsó válaszoló!
Ugyanezt el tudom mondani magamról. Viszont van aki, akik szerint ezt kellene kinevelni belőlem. De én nem vagyok hajlandó kinevelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!