Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy mindenki ilyen?

Létezik az, hogy mindenki ilyen?

Figyelt kérdés
A környezetemben, ismerőseim barátaim közül mindenki élt vagy kipróbált valamilyen drogot, most itt a könnyebbre is gondolok. Senkit nem ismerik, aki legalább egyszer ne használta volna. Még továbbmegyek rendszeresen járnak le inni, bulikba, dohányoznak. Ezek szerint mindenki ilyen, csak én nem.
2014. ápr. 17. 02:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A kis tinik többsége ilyen,szokj hozzá.
2014. ápr. 17. 03:22
 2/7 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:

Nem mindenki ilyen. Lehet, hogy egy olyan helyen élsz, ahol sok az ilyen ember, de az nem jelenti azt, hogy mindenki olyan. Az én környezetemben sok nem drogozó, nem cigiző és nem alkoholozó tini és felnőtt van, és egyenlőre még én se kezdtem el egyik ilyen káros dolgot sem.:D

Ne aggódj, majd találsz olyan embereket, akik nem élnek ezekkel a dolgokkal, csak türelmesnek kell lenned. És még valami: Ne próbáld ki ezeket a káros dolgokat, mert nem tesznek jót. Akik ezeket mégis csinálják, azok vagy függők, vagy simán menőnek akarnak tűnni.

Lehet, hogy ez miatt az ottaniak közé nem tudsz beilleszkedni, de inkább legyen ez, mint az, hogy tönkre tedd az életed. Nem? :))

2014. ápr. 17. 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én környezetemben még nem találkoztam ilyenekkel, persze, lehet, hogy csak nem árulják el nekem? A gyerekeim mindig szín józanok, nem cigiznek, nem nagyon buliznak, max kéthavonta egyszer, de akkor is normálisan érnek haza, nem látszik rajtuk semmi gyanús. A munkatársaim, többi családtag meg főleg nem ilyen. Valahogy rossz társaságban vagy.
2014. ápr. 17. 08:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Mindenkinek igazat adok. Akikkel leginkább egyetértek az utolsó kettő válaszoló. Sosem csinálnék ilyet vagy próbálnám ki pusztán azért, hogy tartozzak valahová vagy menő legyek. Nem mellesleg ha költői képpel akarok élni, akkor az én hajóm, ami fut a tengeren, annak a tagadás a kormányosa. Azaz szembe a trenddel, a menőséggel. Nem tudom, de a könnyű vagy keményebb drogok használata mindig is távol állt tőlem, még a kipróbálás szintjéig sem mennék el. Valahogy ez a vesszőparipám. Nem tudom, miért él bennem ekkora gyűlölet, de gyerekkorom óta ez van. Az alkoholnak pedig rossz az íze, hatására kifordulunk önmagunkból. Minek kellenek ezek a tudatmódosító szerek? Miért nem tudja valaki ezek nélkül jól érezni magát? A discokban zajló morális állapotról nem is beszélve. Na jó nem mondom el szoktam járni jazz, blues vagy régi, klasszikus rock koncertekre, színházba. De az szerintem jó távol van a büdös, zajos tartalmatlan helyektől, ahol élvezik a konzervzenét.
2014. ápr. 17. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Rossz aa társaság körülötted. Én pl 25 évesen sosem drogoztam, sosem dohányoztam még kipróbálási szinten sem, és részeg se voltam, sőt becsípve se voltam. Max alkoholmennyiség az fél pohár bor évente 2x. Még születésnapomkor sem iszok!
2014. ápr. 17. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Ugyanezt el tudom mondani magamról. Viszont van aki, akik szerint ezt kellene kinevelni belőlem. De én nem vagyok hajlandó kinevelődni.

2014. ápr. 17. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
21 vagyok, eddig nem gyújtottam rá, egy korty alkoholtartalmú dolgot nem ittam, a drogokról meg gondolom beszélni sem kell, és nem a Marson élek, szóval szerintem biztosan vagyunk így többen is, csak nem hirdetjük fennhangon, hogy tegnap este én teljesen józan voltam! Mert ugye fordított helyzetben nem ritka a dicsekedés...
2014. ápr. 18. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!