Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok ember...

Miért van az, hogy sok ember többre tartja a kutyákat az embernél?

Figyelt kérdés

A hajléktalanba belerúgna, de ha egy állat szenved valamiért, vagy esetleg kényelmetlen a helyzete már fejbe lőné, agyonverné a gazdáját. Nem az állatkínzókról beszélek. Mennyire normális ez addig, amíg máshol gyerekek (embergyerekek) éheznek?

Azt nem fogják fel, hogy tulajdonképpen szelidített, de amúgy veszélyes vadállatok, nem egyenlőek az emberrel, alsóbbrendűek és felelősségteljes kezelést, gondoskodást igényelnek, de nem lehet őket előbbre helyezni egy embernél??

2014. máj. 4. 14:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz. Mert ha a kutyáiddal becsületesen bánsz, szereted őket, akkor MINDIG szeretni fognak, a halálukig, soha nem fognak elárulni.

Ellentétben az emberekkel.

Igaz, hogy olyan szeretetet nem tudnak adni, mint egy másik ember, de a semmitől ez sokkal több.

2014. máj. 4. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:

A kutyák kiszámíthatóbbak, mint az emberek és általában azért történek a támadások, mert nem vesszük észre a figyelmeztető jeleket vagy próbálunk elszaladni így prédává válunk. Pedig a természet mindig figyelmeztet mielőtt történne valami, az más kérdés, hogy nem vesszük észre.

Nemrég láttam 2 felnőtt embert ahogy egy kakassal incselkedtek és az meg támadó állást vett fel, erre ők: "jaj de aranyos még felállítja a haját" 10 másodperc múlva már futottak ki az udvarról. Ha felismered a jeleket és ezekre megfelelően is tudsz reagálni akkor fair play az egész, az ember már nem teljesen ilyen.

Rengeteget lehet hallani, hogy brutálisan megvertek idős embereket és ellopták a max néhány ezer Ft-ot ami nála volt. Mennyiszer láttam, hogy élvezetből bántják a gyengébbet vagy szintén élvezetből pusztítják magukat. Sokszor támadják hátba a másikat és aztán büszkék, hogy mit értek el. Az a nő akit a legjobb embernek ismertem meg, annak ellenére, hogy rengeteget szenvedett, most még is mindenkit kihasznál és pénz éhes lett. Szerencsére ez csak az élet rossz tapasztalata és tudom, hogy rengeteg jobb ember is van még a világban, de az a csalódás ami ért az életben óvatosabbá tesz ha a vártnál közelebbi kapcsolatba kerülök bárkivel is. A természetben lehet tudni, hogy mit jelent egy állat közeledése(pl. ha róka szelíden közeledik akkor gáz van valószínűleg veszett), de ugyanazon ember idő elteltével, hangulatváltozással, tudatállapot megváltozással sokkal szélsőségesebb viselkedést képes produkálni.

2014. máj. 4. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Itt a kutyás résznél van egypár degenerált kutyás, azok valamilyen agybeteg kutyakiképzők, nekem is meggyűlt velük a bajom itt. Csak annyit kérdeztem, hogy tényleg ennyire szerethet engem a kutyám? Meg írtam kis magyarázatot hozzá, erre szabályosan letámadtak, kioktattak, lehülyéztek.

Azok ott valóban beteg emberek, akik gyűlölik az embereket, és aki nem 1000000%-osan szolgálja ki a kutyáját, meg foglalkozik vele, az le van hülyézve.

Én is nagyon szeretem a kutyákat, de azok ott túlzásba viszik. Idióták, nem kell velük foglalkozni.

2014. máj. 4. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Már leírtam máshol, szerintem azért, mert az állat tehetetlenebb. A kutyamama nem megy el dolgozni, az embermama felelőssége teljes tudatában vállalta a gyereket.
2014. máj. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!