Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A zsidókon (remélem, ez nem...

A zsidókon (remélem, ez nem sértő) hogyan marad fent a sapkájuk? (lent)

Figyelt kérdés
Tudjátok, az a kis fekete sapi. Gondolom, nem ragasztják oda... Bocsi az idióta kérdésért. :")

2014. máj. 2. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Biztos vákuumos és odacuppan:)
2014. máj. 2. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egy rágógumit nyomnak a fejükre és arra ragasztják a sipkájukat.
2014. máj. 2. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajcsattal biztositjak oda ez az amit en lattam. De ha kopasz az illeto azt nem tudom
2014. máj. 2. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Így néz ki belülről:

[link]

Mint láthatod, van benne egy kis hajcsat féleség, az rögzíti. Amúgy a hivatalos neve kipa.

2014. máj. 2. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mi van, ha az illető kopasz? Meghagy egy ujjnyi területet, ahol van haja, és odacsatolja? És ha kihullik a haja, akkor egyértelműen valami más módszerrel rögzíti. Nem tudjátok véletlenül hogyan?
2014. máj. 2. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha kopasz, akkor a kipa idonkent elmozdul, olyankor visszaigazitja.
2014. máj. 3. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért volna sértõ?

Nem feltétlenül fekete, szinte minden színben van, nagyünnepekre sokan fehéret hordanak ( Pesach ( Húsvét ), Savuot ( Tóraadás ünnepe, Pünkösd táján ), Újév ( pontosabban az "Év Feje", õsszel ), Engesztelõ nap ( Újév utáni tizedik nap ) ).

Általában ilyen csattot használunk: [link]

Szobában anélkül sem esik le, legfeljebb ivás közben, olyankor megfogják. Ez vonatkozik a kopaszra is. A nagyobb még kevésbé esik le.

Különféle kipák: [link]

A változatosság vlójában ennél is nagyobb.

2014. máj. 3. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés engem is érdekelt és megkérdeztem egy zsidó ismerősömet.:)

A tiszta zsidó nem rögzíti semmivel. Ugyanis abban a fejállásban, amit a vallás a meghódolt természetű embernek jelent, tehát alázatos fejtartásban, soha nem esik le. Ha iszik, vagy olyasmit csinál, hogy esély van rá, hogy leesik, akkor megtartja, vagy addig leveszi.

2014. júl. 18. 16:41
 9/10 anonim válasza:

Ez a kérdést mar valaki megkérdezte a testvéremet.

O ilyen kiváncsi gyerek es a szabadság teren volt egy pár ember alvanynal aki ilyen plakátokat adogatott es ha jól tudom hogy szavazzanak rajuk egy európai unióhoz kapcsolódó dolog nem igazán érdekel, testvérem odament es megkérdezte hogy miért tüntetnek ott (a szobor miatt) es ok mit csinálnak. Ok elmagyarázták neki hogy miért es megkérdezték tőle hogy hogy marad a kipaja a fejen.

O azt válaszolta "mert amikor megszülettem csináltak egy operációt es be raktak a fejembe egy mágnest es a kipaban is es ugy megmarad"

Olyan komoly arckifejezéssel mondta hogy o majdnem elhitte egy percre utánna meg a testvérem elkezdett nevetni akkor észrevette hogy csak hulyeskedett.

Kegtobb nem hord csattot, nem tudom az megmarad szépen ugy csináljak hogy elférjen jól a fejen ugy nem esik le es nem plasztikbol vagy valami nem jo anyagból mert az nagyon kényelmetlen es leesik.

2014. okt. 26. 12:10
 10/10 VZ2 ***** válasza:
vaéban megigazítja néha, bár ő kopasz: https://www.youtube.com/watch?v=G8xz_8-AEC8&feature=youtu.be..
2019. okt. 20. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!