Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért utál mindenki mert...

Azért utál mindenki mert cigány vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, félig roma származású. A Gimnáziumban, ahova járok mindig beszólnak az osztálytársaim emiatt. Nem szoktam visszaszólni, én csendesebb természetű vagyok, de azért elég rosszúl esik. Sohasem loptam el semmit, és jó tanuló vagyok, de még a tanárok is furcsán néznek rám. Mindig utálni fognak ezért (amiről én nem is tehetek)?
2014. máj. 1. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem utálnak, csak általában az emberek kulturális okokból nem fogják fel, hogy nem jó dolog a másikat piszkálni, viccelődni vele, mert más. főleg a szülői mentalitás tükröződik rajtuk.

ha van 1-2 ember az életedben, akivel igazán szeretitek egymást kölcsönösen, és később munkát is fogsz találni, akkor nem számít, ki hogy utál.

viszont készülj fel arra, hogy az emberek többsége felszínes. még a fehér magyaroknak is nehéz munkát találni. ha még most elkezdesz dolgozni, az előnyösen jön majd az önéletrajzodban, az előítéletek ellen. de csak annyira csináld, hogy ne hanyagold el a tanulást se mellette.

2014. máj. 2. 07:09
 12/13 anonim ***** válasza:

A csendességed miatt piszkálnak,a cigány származásod csak ürügy. Otthon találj ki frappáns poénos visszaszólásokat a beszólásaikra. Ha visszaszólsz,meglátod,hogy meg fognak változni az erőviszonyok. Én nem vagyok cigány,de én is csendes voltam a gimiben és piszkáltak meg utáltak engem is. Aztán az egyetemen már nagypofájú népszerű lettem és nem utáltak.

Jól teszed,hogy jól tanulsz,büszke vagyok Rád. Remélem,hogy tovább fogsz tanulni valami komolyabb egyetemen.

2014. máj. 2. 10:02
 13/13 anonim válasza:

Sajnos én is leginkább úgy nézek a romákra, hogy... Mert tinikoromban megtámadott egy egész csapat. Iszonyat düh élt bennem. Mindaddig, amíg meg nem ismerkedtem "egy" roma sráccal. Nagy szerelem volt, 4 évig.

Most már tudom, hogy van különbség roma és roma között. Nem is kicsi..

2014. jún. 18. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!