Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki hogy az...

Miért hiszi mindenki hogy az akinek egy kicsit is barnább a bőre már egy lopós cigány?

Figyelt kérdés
én azt veszem észre hogy ezek az oláh fehér olyan hogy ameddig nem szólal meg , nem hiszed el hogy cigány fajták...azok kötekednek legtöbbször ők a késelős hazudósok szerintem... csak én gondolom így?
2012. júl. 1. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, hogy melyikük lopós és melyikük nem, de múltkor buszra akartam felszállni, előttem egy igen egyértelműen C típusú srác állt, és előre engedett, mert lány vagyok. Nem tudom, hogy csak imponálni akart e vagy valóban az illendőség miatt tette, az sem érdekel, ha csak a hátsó felemet akarta megbámulni, de kedves volt. Ez is bizonyítja, hogy a cigányok is képesek a kulturált viselkedésre, ha akarnak. Pont emiatt nem feltétlenül gondolom minden cigányról, hogy lopó, csaló, hazudozó, de azért egy bizonyos távolságot tartok. Ha rácáfol az előítéletekre, akkor tök mind1 milyen színű a bőre.
2012. júl. 1. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos azért, mert a barnább bőrű emberek sorában nagy gyakorisággal és valószínűséggel fordul elő a..lopós cigány. Az ember pedig már csak olyan, hogy szívesen hagyatkozik a - tapasztalatokra. Többek között attól - is - ember.

Ezzel együtt: akad köztük nem lopós cigány, lopós és nem cigány..csakhogy a kivételek a szabályt erősítik.:(

2012. júl. 1. 22:19
 3/3 rostas martin ***** válasza:

otthon ket fajtavan beas es olah.az olahokra a karamella barna borszin barna haj es zold es kek szem jellemzo.ok az igazi ciganyok sok zenesz van koztuk.

a beasokra a fekete borszin es haj szin jellemzo es barna szemek.ok lopnak csalnak hazudnakstb

2013. ápr. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!