Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok olyankor, ha...

Ti mit csináltok olyankor, ha mindenki be van savanyodva körülöttetek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek nagy a szája, hogy "így kéne bulizni", "úgy kéne bulizni", "ezt kéne csinálni", "azt kéne csinálni", de ha tettlegességre kerül a sor, akkor mindenki lusta, kedvtelen, nem érdekli.

Most lenne egy "verseny", tök poén feladatok vannak benne, lenne kedvem hozzá, értékes a nyeremény, és senki nem akar velem szórakozni.... Ez annyira bosszant, és mérges vagyok a barátaimra/haverjaimra emiatt. :(

20/l

2012. jún. 7. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elmennék egyedül.
2012. jún. 7. 21:48
 2/12 A kérdező kommentje:
A versenyre csapatoknak, haveri társaságoknak szól. Vannak előfeladatok, amiket közösen kell megcsinálni. Pedig csinálnám egyedül is..
2012. jún. 7. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már én is így.Sorra jöttek a kedvenc zenekaraink a városba,úgy elmentem volna 1-2 koncertre.Még a születésnapomra is nemet mondtak,nem hogy a többire.Komolyan én is besavanyodtam,mert egyedül meg csak nem járok el.Nagyon rossz.
2012. jún. 7. 23:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Én egyre többet járok egyedül koncertre, moziba és színházba. Egyszerűen nem bírok folyamatosan otthon ülni és bámulni a monitort. Sokszor csinálom, de ha valami érdekel, elmegyek egyedül... Utána meg hallgathatom a többieket, hogy "Úristen, képes voltál elmenni egyedül!?". Igen, képes, ugyanis ha a barátok nem csatlakoznak, akkor mégis kivel menjek!?
2012. jún. 8. 08:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Más társaság után néznék. Én nem vagyok besavanyodva, de utálom a "poén feladatokból" álló versenyeket. Számomra ezek idegesítő és ciki baromságok. Nem lehet, hogy ők is így gondolkodnak?
2012. jún. 8. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Hm. Lehet, hogy ezt gondolják, nem tudom igazából. Talán 2 embernek említettem meg, gyakorlatilag azt se tudták, miről van szó, már mondták, hogy ők aztán nem, így a többieket meg se kérdeztem.

De nem csak a versenyről van szó. Nem járnak már sehova, nem jönnek le beszélgetni stb., de persze, mikor hét közepén szóba kerül a hétvége, akkor "ide megyünk, oda megyünk", aztán jön a hétvége és "áááá, most wowozok, fáradt vagyok, majd máskor" stb-stb. Ezt kezdem unni, de ugyanis, ha nagy ritkán 2-3 havonta egyszer valamelyiknek az eszébe jut, hogy ő most úgy berúg, hogy csak na, és én pont nem érek rá bulizni, akkor még én vagyok a szemét....

Elhiszem, hogy a munka fárasztó, meg hogy valaki nem bír ki 10 percet a barátja/barátnője nélkül, esetleg nem bírják ki, hogy ne csak kettesben legyenek, de akkor meg ne legyen már akkora szájuk szórakozás terén....

2012. jún. 9. 18:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Hopp, kicsit értelmetlen lett, ne haragudjatok! Nem rég értem haza, és fáradt vagyok.
2012. jún. 9. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem máshogy gondolkodtok a besavanyodásról. Berúgni én sem szeretek. Soha, egy kicsit se. De attól még járunk "szórakozni", csak nekünk szórakozás = kirándulás, séta, elmegyünk valami normálisabb helyre kajálni, esetleg színház vagy szabadtéri koncert.

Lehet, hogy egyszerűen csak más fogalmaid vannak a szórakozásról, mint nekik.

2012. jún. 11. 11:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Pont, hogy ők akarnak berúgni, ha nagy ritkán eszükbe jut, hogy ők most szórakoznak. Írtam fentebb, hogy egyre többet járok egyedül színházba, koncertre, moziba... Mellesleg túrázni is rendszeresen szoktam, csak épp 30-40 éven felüliekkel. Jó lenne egy kicsit a saját korosztályommal is kirándulgatni...
2012. jún. 11. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:

teljesitmenyturazoktarsasaga.hu

Nézd meg a honlapjukat. Mi is tagjai vagyunk a Teljesítménytúrázók Társaságának, nagyon jó kis túrákat szerveznek, majdnem minden hétvégén megyünk. :) Vannak 5 és 100 km között mindenféle távok. Gyere el egyszer egy túrára, akár egyedül is, túrán nagyon könnyű jó fej emberekkel összeismerkedni. Szinte nincs olyan túra, hogy ne verődnénk össze pár másik túrázóval. :)

Szóval ez egy jó kis program, ha budapesti vagy, még az is lehet, hogy egyszer összefutunk. :)

2012. jún. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!