Szerintetek miért van ez?
Nagyon sok ember elzárkózik a valóságtól.
Nem egyszer tapasztaltam, hogy emberek akiknek nincs egy vitában igazuk, rögtön a " Haggyuk má'" szöveggel odébbállnak.Vagy szimplán kiakadnak és hülyének titulálnak, holott tudják, hogy nem nekik van igazuk.
Úgy, ahogy a megszállott vallási,vallásos emberek minden bizonyíték nélkül és indok nélkül szinte már-már ki röhögik az olyanokat akik logikus magyarázatokkal próbálnának VITATKOZNI (nem veszekedni) velük.
Miből adódik az a fajta megszállott imádat egy olyan természet feletti "lény" iránt akit még soha senki nem látott és nem bizonyította létezését?
Miért hisz valaki megszállottan egy Istenben, mikor semmivel nem valószínűbb a keresztény Isten létezése pl: Al ilah létezésénél.(Nem biztos, hogy jól írtam)
Vagy ott vannak példának okáért a görög istenek.
Szóval összegezve:Miért hagyják az emberek, hogy mások irányítsák őket?(Lásd vallási vezetők)
Miért nem lehet logikusan gondolkodni?(Vagy csak legyenek saját ötleteid)
És miért kell rögtön menekülőre fogni ha nincs igazunk???
Valaki legyen szíves értelmes választ adni, esetleg ötletet!
(Nem akarom senki vallását megsérteni)
A hit pont attól hit, hogy a sajátod.
Mindenki abba hiszik amibe akar, többek között én is hiszek egyfajta istenbe, csak nem konkrétan világvallási Istenbe.
Szóval lényegében engem csak az érdekelne, hogy az emberek akiket arra neveltek amire sokszor nem jut eszébe, hogy esetleg másra is gondoljon.
Én nem letámadom a normális gondolkodó réteget mint például te.(Elég inteligensnek tűnsz ahhoz, hogy ezt megértsd)
Én a szélsőséges esetek okát szeretném megtudni.
Azokét akik képesek vallási háborút indítani, valamint akik semmi képen nem fogadnak el más igazságot, csak az övékét.
Én itt nem piszkálódni akarok, csupán a szélsőségekre rávilágítani, valamint megtudni azt, hogy az ember miért ennyire manipulálható sok esetben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!