Akkor most r. banc vagyok?!?!?! 14L
Figyelt kérdés
Olvastam az oldalon pár kérdést amiben leírtátok, h ki a r.banc. Kicsit megdöbbentem. Na akkor belekezdek...hordok cicanadrágot, de ált. hosszú pulcsival vagy hosszított pólóval. 14 éves létemre hordok mélyen dekoltált ( V vágású) pólókat, push up melltartót is. Miniszoknyákat annyira nem szeretem de nagyon néha felveszem. Rövidnadrágot suliba eddig nem hordhattam (anya nem engedte) de idén majd június felé talán már veszek fel. Sminkelek. Azaz: szempillaspirál és ha mitaszeresebb, pattanásosabb az arcom akkor [nem vastagon] alapozó ,esetleg tus, de azt nagyon ritkán és nem sukiba szoktam. Nem festetem a hajam. Nem járok bulizni. Max ált. isk. suli discoban voltam párszor. Ha valamelyik fiú elkezdi fogdosni a fenekem ( nemtudom mi ez a mánia mostanában...na mind1 ) akkor nem hagyom hanem leállítom. Egy "fiúm" volt eddig (pár hónapja szakítottunk) és nem volt semmi komoly vele. Még arcra puszi sem. :| Nem cigizek,drogozok,szolizok stb. Ask.fm-re régebben fel voltam regisztrálva de az oltogatók miatt tiltottam a fiókom. Kicsiz hosszúra sikeredett de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem nem vagyok az. Szerintetek?2014. ápr. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!