Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha egy r banc az...

Mit tegyek, ha egy r banc az osztályban megkeseríti az életemet?

Figyelt kérdés

Van egy ribizli az osztályban, akivel általánosban még csak évfolyamtársak voltunk. Most, hogy egy osztályba járunk, ellenem fordított már mindenkit, mindig megaláz mások előtt, beszólogat, de közbe azt se tudom, konkrétan mi is a kínja, mert sose beszélek vele, az iskolában is alig lehet hallani a hangomat, mert csendes vagyok, ellentétben vele, akinek állandóan van valami problémája, és ha mondjuk összeveszik valakivel facebook-on, meg ask.-fm-en, mert ugye manapság ettől lesz menő valaki, hogy fb-on meg askon szájkaratézik, akkor pár órán belül már mindenki tudni fog róla...

Nagyon elegem van belőle, viszont ha én szólnék be neki, vagy valami, megint csak én járnék rosszul, mert a többiek, akik vele vannak, engem cseszegetnének, plusz még ő maga is...És én simán kinézem belőle, hogy megver, vagy rámküldi a pasiját..

Mit tegyek?

16l

2013. dec. 9. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Azta. Szerencsétlen kisvirág. Esetleg tépd meg. A szájkarate itt nem segít, abban lever. Viszont ha nagy bőszen elkapod a copfját és beleordítod a képébe, hogy mifaszér' van veled baja, talán visszavesz.

Ha persze túl gyenge vagy és/vagy esetlen, hát... hajtsd le a fejed és húzd meg magad.

2013. dec. 9. 18:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberek mindenhol vannak. Nem nagyom tudsz ellenük tenni, de azért én adnék neki 1-2 pofont, és megvédeném magam. Ne higgye azt, hogy sebezhető vagy, mert akkor még jobban csesztetni fog.

14/L

2013. dec. 9. 18:28
 3/17 A kérdező kommentje:
igazad van, köszi :)
2013. dec. 9. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlanám a hibái szembesítését kiosztás közben, bár nem tudom, hogy neked megy-e. Nekem szerencsére nagy tehetségem van az emberek vérig sértésében.
2013. dec. 9. 19:13
 5/17 A kérdező kommentje:
hát...nem nagyon tudok leoltani másokat, veszekedésnél legszívesebben elsüllyednék, nem bírom, amikor ordibálnak velem, olyankor semmi nem jut eszembe...ezt lehet valahol tanulni? :/
2013. dec. 9. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tanulható, de nem hiszem, hogy annyira jó lesz, mint aki 'születik' erre. Figyeld meg a szokásit, rossz tulajdonságait gyűjtsd össze, de ne így általánosságban, hanem konkrétan. Ha nagyon durva akarsz lenni, ismerkedj a szüleivel, még a családi állapotokat is felhozhatod. Ha ilyeneket mondasz, hogy ribizli, akkor az lepereg róla.
2013. dec. 9. 19:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm .
2013. dec. 9. 20:00
 8/17 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy ne lássa hogy sebezhető vagy a veszekedésben mindig neked legyen az utolsó szavad egy beképzeltel ha még az is mondod a végére hogy fapapucs és szenbesísd hogy ő sem tökéletes
2013. dec. 9. 20:13
 9/17 anonim ***** válasza:
*szenben
2013. dec. 9. 20:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. dec. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!