Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha egy r banc az...

Mit tegyek, ha egy r banc az osztályban megkeseríti az életemet?

Figyelt kérdés

Van egy ribizli az osztályban, akivel általánosban még csak évfolyamtársak voltunk. Most, hogy egy osztályba járunk, ellenem fordított már mindenkit, mindig megaláz mások előtt, beszólogat, de közbe azt se tudom, konkrétan mi is a kínja, mert sose beszélek vele, az iskolában is alig lehet hallani a hangomat, mert csendes vagyok, ellentétben vele, akinek állandóan van valami problémája, és ha mondjuk összeveszik valakivel facebook-on, meg ask.-fm-en, mert ugye manapság ettől lesz menő valaki, hogy fb-on meg askon szájkaratézik, akkor pár órán belül már mindenki tudni fog róla...

Nagyon elegem van belőle, viszont ha én szólnék be neki, vagy valami, megint csak én járnék rosszul, mert a többiek, akik vele vannak, engem cseszegetnének, plusz még ő maga is...És én simán kinézem belőle, hogy megver, vagy rámküldi a pasiját..

Mit tegyek?

16l

2013. dec. 9. 18:21
1 2
 11/17 anonim válasza:

Huuh neheg helyzet..

Ha a helyedben lennek, biztos vissza pofaznek neki, mert eleg nagy szaju vagyok xddd Pontositok csak azzal aki bunko, amugy mindenkivel tudok beszelgetni szinte barmirol.De ez nem lenyeg.Beszelgess vele, mondd meg neki,hogy eleg gaz amit csinal es leallithatna magat.Ha ez sem hasznal akkorehet, hogy kicsit nyomatekosabban kene raszolni.

De nem kuldened el privatban az ask.fm-et kivancsi vagyok a "menosegere".Kitartas:)))

2013. dec. 10. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Veszekedésben tuti jobb, azt inkább hagyjad. Menj oda hozzá ha nagyon felb**sz és keverj le neki egy jó nagy pofont. Abból már csak tanulni fog.

Fú de utálom az ilyen kis k**vákat akikben annyi nincs hogy maguktól verekedjenek, inkább rád küldik a pasijukat/tesójukat/haverjukat. Sajnos nekem is van egy-két ilyen ismerôsöm. Egy hülye kis liba addig ba**akodott velem, meg addig "oltogatott" hogy amikor az utcán egyedül jött (a "verôlegényei" nélkül mivel én is egyedül voltam) elkaptam és leb**sztam neki egy akkorát hogy arra szerintem máig emlékszik. Azóta nem mer a szemembe nézni, csak a háttam mögött nagy a pofája. Komolyan, ezeknek nem kell más csak egy alapos felpofozás;)

15/L

2013. dec. 12. 09:28
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi :) egyébként ezek után veled mi történt? úgy értem, nem volt belőle botrány, meg nem kezdtek el a szüleivel fenyegetőzni?
2013. dec. 12. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem mondta el a szüleinek (gondolom gáznak tartotta hogy én, a "lúzer" felpofoztam) csak néhány barátnôcskéjének, szóval nem lett botrány. Amúgy az se érdekelt volna ha botrány lett volna belôle, mert rohadtul kiakadtam a mocskos húzásain. Ha meg rámküldi a tesóját (pasija nincs neki) az meg akkora nyomorék hogy megverne egy lányt, hát nekem is vannak haverjaim. De a tesójának se szólt.

A legrosszabb amit tehetsz ha hagyod. Persze, az elején szarni kell a fejére, de ha már nagyon idegesító, csak b**szd pofán, ne félj tôle. ;))

2013. dec. 12. 16:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. dec. 12. 16:57
 16/17 anonim válasza:
Látom itt mindenki 18 alatti, a mai fiataloknál az a menő, ha jól megvertek valakit? Hát ne haragudjatok de ez elég gáz, az erőszak nem megoldás semmire, amúgy az fáj a legjobban az embereknek ha keresztül nézel rajtuk, de ezt idővel megfogod tanulni, csak nőj fel... Szard le ne foglalkozz vele, ha látja hogy téged mennyire nem érdekel a fas..sága akkor egy idő után abba hagyja! Tehát én vagyok az egyetlen aki nem azt írja, hogy verd el, mert az a helyes! Itt látszik hogy mennyire elkorcsosult a mai fiatalság! Nem ér annyit az egész hogy megverd, lehet hogy a végén még te jönnél ki szarul és egyszer elkapnának és lehet hogy nem úsznád meg teljes épségben! Ne verekedj!!!!!
2013. dec. 31. 07:59
 17/17 anonim válasza:

Nem tudom,hogy mennyire aktualis meg,de biztos vannak masok is ebben a helyzetben ugyhohy valaszolok:)

Ha legkozelebb elkezd oltogatni, csak nezz a szemebe, kezdj el mosolyogni es mondd azt : Edesem! Tenyleg nincs jobb dolgod mint velem foglalkozni? Inkabb menj es sz0pj le valakit a mosdoban, ahogy multheten is tetted:D

Remelhetoleg elegge meglepodik es meg se fog tudni szolalni:)

Ui.:Azota megoldodott??Nagyon kivancsi vagyok a sztori vegere:))

15/l

2015. aug. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!