Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkor most r. banc vagyok?!?!?...

Akkor most r. banc vagyok?!?!?! 14L

Figyelt kérdés
Olvastam az oldalon pár kérdést amiben leírtátok, h ki a r.banc. Kicsit megdöbbentem. Na akkor belekezdek...hordok cicanadrágot, de ált. hosszú pulcsival vagy hosszított pólóval. 14 éves létemre hordok mélyen dekoltált ( V vágású) pólókat, push up melltartót is. Miniszoknyákat annyira nem szeretem de nagyon néha felveszem. Rövidnadrágot suliba eddig nem hordhattam (anya nem engedte) de idén majd június felé talán már veszek fel. Sminkelek. Azaz: szempillaspirál és ha mitaszeresebb, pattanásosabb az arcom akkor [nem vastagon] alapozó ,esetleg tus, de azt nagyon ritkán és nem sukiba szoktam. Nem festetem a hajam. Nem járok bulizni. Max ált. isk. suli discoban voltam párszor. Ha valamelyik fiú elkezdi fogdosni a fenekem ( nemtudom mi ez a mánia mostanában...na mind1 ) akkor nem hagyom hanem leállítom. Egy "fiúm" volt eddig (pár hónapja szakítottunk) és nem volt semmi komoly vele. Még arcra puszi sem. :| Nem cigizek,drogozok,szolizok stb. Ask.fm-re régebben fel voltam regisztrálva de az oltogatók miatt tiltottam a fiókom. Kicsiz hosszúra sikeredett de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem nem vagyok az. Szerintetek?

2014. ápr. 14. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A leírás alapján egyáltalán nem tűnsz annak, de egy dolgot nem értek.

"Miniszoknyákat annyira nem szeretem de nagyon néha felveszem."

Minek veszel fel olyat, amit nem szeretsz? Az ilyen nem fér a fejembe.

2014. ápr. 14. 23:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát mert pl ha van egy olyan esemény, mint egy családi ballagás akkor oda én, mint vendég megyek és ugye annyira alkalmit nem akarok felvenni de annyira hétköznapit se. Itt jön képbe a miniszoknya.:)
2014. ápr. 14. 23:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Érted 11es? :)
2014. ápr. 14. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, így értem, bár szerintem csak találni olyat, ami tetszik is :)
2014. ápr. 14. 23:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Faguriga legyek ha értem, miért KELL egy családi(!) eseményre kirakni a combodat, holott te nem is szereted. Elmagyaráznád a logikát? A szokásosnál kihívóbbnak kell mutatni magad, mert családi buli van? Egész véletlenül nem kevered te össze az eleganciát a szexisséggel? Példádnál maradva, egy ballagáson csinosnak kell lenni és nem ribizlisnek.
2014. ápr. 14. 23:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Tudod ha te is 4 órája jártad volna az üzleteket nyúzottan,amikor jobb dolgod is lenne akkor megértenéd, h miért vettem meg. De beismerem hülyeség volt. Ez van ..megtörtént. Lezárhatnánk? Totál eltértetek a tárgytól...
2014. ápr. 15. 08:01
 17/21 Kameko-san ***** válasza:

A ribiség (bocs, hogy így írom, máshogy fennakadna a szűrőn) belülről fakad, viselkedés alapján lehet eldönteni valakiről.

Bár mostanában közkedvelt sértés lett, így az is dobálózik vele, aki nem így gondolja.

De lehet valaki ránézésre a V vágású póló miatt gondolja ezt. (Hallottam már ilyenről.)

2014. ápr. 15. 17:06
 18/21 anonim válasza:
Szerintem sem vagy ribis, csak átlagos,nem egyedi, mert jóformán minden kamasz így öltözködik, És nem kell push up...szerintem. A ribiség tulajdonság, belülről fakad, ahogy azt az előttem szóló is leírta ;)
2014. ápr. 15. 17:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válszokat.:)
2014. ápr. 15. 17:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem, de az öltözködésed/megjelenésed/kisugárzásod lehet r*bancos stílusú.

Sokszor tapasztaltam olyat, hogy a kicsit kihívóbban öltöző lányokra ezt a szót használják, mert azt hiszik, hogy tényleg azok.

Mondjuk szerintem 14 évesen még nem alakult ki a stílusod:)

A kisugárzásodra, viselkedésedre figyelj, és nem lesz baj:)

2014. ápr. 15. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!