Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy néz ki egy 100%-ig...

Hogy néz ki egy 100%-ig biztos r*banc? Az utcán honnan lehet tudni hogy biztos hogy az 1 nő?

Figyelt kérdés

2014. márc. 13. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak erre bizonyos helyek, én Miskolci vagyok és elég a pályaudvar környékét bejárni, találni legalább 5 öt kora este. Főleg ilyenkor mert este sincs hideg.

21F

2014. márc. 13. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Vannak bizonyos "csomópontjaik", ma ezen kívül máshonnan már nem nagyon lehet tudni. Régen az öltözködésből még nagyjából biztosra lehetett tudni, manapság viszont a kamaszlányok 90%-a úgy öltözködik, hogy simán elmehetne ribinek, mégis fel vannak háborodva, ha valaki megkérdezi, mennyiért csinálják.
2014. márc. 13. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
vannak a szakadtak, akik szépnek meg igényesnek akarnak tűnni de csicsa az egész nő, és ciki ahogy kinéz.. Vannak akik átlagosak nem mutogatják, h k..vák, és van aki direkt mutogatja is... Én pl onnan tudom egy egri csajról hogy az hogy fent van egy ilyesmi "tárkereső" oldalon. Perszemár nem egyszer láttam a munkaügyiben, műszempilla, smink, póthaj, márkás ruhák... Én nem 1x a plázában teszkóban nagybevásárlás után...
2014. márc. 13. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

R.bancnak nem mondanék senkit, mert nem mindenki, aki alapvetően jóindulatú, rendelkezik jóízléssel és jó ítélőképességgel. De azt el lehet dönteni, ki közönséges. Gagyi szemöldöktetkó, rohadt nagy dekoltázs, hasmutatás, miniszoknya, gagyi harisnya együtt kínais platform cipővel, amiben nem bírnak járni... ilyen típus.

A nagyon drága meg márkás ruhákban járók közül meg viselkedés alapján. Ha konstans olyan "jobb vagyok itt mindenkinél"-féle flegma szájtartás meg tekintet uralkodik rajta, lenéz másokat meg úgy beszél mindenkivel, mintha a seggéből rántotta volna ki.

2014. márc. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!