Mit tehetek, ha túl szocializált embernek érzem magam, és az nem biztos, hogy előnyös?
belinkelek egy cikket, ami bár nem pont erről szól,
de úgy érzem, kapcsolódik a kérdéshez.
cikk címe: te harcolsz a bunkókkal?
ami a konkrét kérdést illeti.
szó szerint nem tudom idézni Lao-ce szavait,
így emlékezetből, pontatlanul említem,
az egyik megállapítás lényege nagyjából ez volt:
a modorosság és a cifra szavak nem jók,
inkább légy egyszerű, mint a megmunkálatlan fadarab...
Szia!
Azt hiszem mondhatom, hogy nekem is az atlagnal kifinomultabb stilusom van. Gyakran erzem hatranynak en is. Szerintem mi egyszeruen csak kepesek vagyunk normalisan kezelni a helyzeteket. Szamomra a lenyeg, hogy En tudjam, hogy a legjobbat hoztam ki egy adott szituaciobol. Nem tartom magam konfliktuskerulonek, higgadtan igyekszem megoldani a problemakat de nem felek megjatszani a bunkot vegszukseg eseten. Persze utalom taplalni a gonoszsagot s probalom azt meg csirajaban elfojtani. Egy szo mint szaz, nalam a lelkiismeretem a gyoztes, az hogy, tudom en helyesen cselekszem. Sokkal rosszabb volt mikor egyszer-ketszer kiprobaltam a bunkozast, pocsekul ereztem magam utana. Nincs ertelme foglalkoznod a primitiv, tudatlan bunkokkal, hidd el ok fele annyit sem ragodnak a dolgon mint te, Kepzeld ugy mintha ok halacskak lennenek: nem fogjak fel mi tortenik veluk, alig van memoriajuk igy ok vigan usznak tovabb mig te ezen agyalsz. Ne tedd. Foglalkozz azokkal akik probalnak felkarolni, akikkel jolerzed magad es hagyd azokat akik azon szorgoskodnak, hogy huzzanak le maguk koze, mert te ennel tobb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!