Fiúk, szerintetek elönyös a külsöm? (többi lent)
Figyelt kérdés
165cm és 57,5kg vagyok. Fekete hajam van, ami váll alá ér kb.5 centivel. Világoskék szemem van és telt ajkaim. Az alakom jó, izmos vagyok. Semmilyen testrészemre nem volt még probléma. Szeretem a magassarkút. Szerintetek? (küldök képet ha kell)2014. jan. 30. 08:52
1/15 anonim válasza:
Mégis mi lenne veled a baj? Igen,szívesen megszexualizálnálak.
Kissé nyilvánvaló a kérdés..
Azért képet küldhetsz.
2/15 Grielean válasza:
Így a leírás alapján nincs veled semmi gond. Hol itt a probléma?
Képet küldhetsz, persze!
3/15 anonim válasza:
Leírás alapján jónak tűnik, de küldhetsz képet.:)
4/15 anonim válasza:
Szerintem így adatokból nem lehet eldönteni.
Küldesz képet?
7/15 anonim válasza:
Íííííí az a világoskék szem.. nem, így nem fog működni az életed, sajnálom. Világoskék szemmel köztudottan még soha egyetlen lány sem hódított meg srácot. Több évtizede folyik már ez az evolúcióelméleti kutatás, hogy miért kizáró ok fajfenntartás szempontjából a világoskék pigmentsejtek dominálása a szivárványhártyán. Tehát mivel úgyis mindegy, nyugodtan elhízhatsz, hagyhatod igénytelenül berasztásodni a hajad és dobhatod el a magassarkút :P
8/15 anonim válasza:
nem szeretem az izmos noket, az pl problema lehet, h mas is van igy vele.
9/15 anonim válasza:
Küldhetsz képet mert leírás alapján nem nagyon tudok mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!