Segítség! Félek, hogy a külsőm miatt, félreértés áldozata leszek?
Miért néznének annak? Teljesen irreleváns a félelmed. Az emberek 90%-a, amikor azt mondja, hogy "cigány", akkor egy viselkedésre és egy életformára céloz, nem pedig bőr-, haj-, vagy bármilyen színre.
Rengeteg ember "sötét", ez nem feltétlenül jele a származásnak. És, ha mégis, akkor sem csak egyfélének lehet: a spanyolok és dél-amerikaiak is sokszor sötétek (persze ott is van szőke is), ott vannak a néger félvérek, stb. Semmi ok arra, hogy valaki rád nézzen, és azt mondja, hogy cigány vagy.
De, ha egy idegen így is tenne, akkor mi van? Kit érdekel? Senkinek semmi köze a származásodhoz.
Én pl. tényleg félig cigány vagyok, mégsem néznek soha annak, ha ez megnyugtat. Barna a hajam, a szemem, a szemöldököm is, és fehér a bőröm.
Köszönöm szépen a választ,igazad van!:)
És neked is külön köszönöm, hogy megnyugtattál!:)
Szőrteleníts először is. Egyébként nekem is barna a szemem és majdnem fekete a hajam, de sosem néztek cigánynak, pedig most barnább vagyok, mert nyár van, ugye.
Egy csinos, normális lánynál senkit sem érdekel, hogy milyen származású vagy, sőt a cigányokkal sincs semmi baj, ha normálisak, én pl. kinőtt ruhákat szoktam adni egyik családnak, nem a származás, hanem a viselkedés a fontos!
Hát nekemsötétbarna hajam, nagyon sötét, szinte fekete szemem, kreol bőröm, sötét szemöldökom van... :-)
De nekem mediterrán beütésem van, bár ha akarnék, lehetnék igazán autentikus cigánylány :-))
Még nem cigányoztak le, csak sokan kérdzik, hogy mindkét szülőm magyar-e!
Nyilván nem hordok hosszú nagymintás felsőt és szoknyát, és normálisan viselkedem :-)
Én sok romát ismerek, de el kell, hogy mondjam, olyan is akad közöttük, akiknek fehér a bőrük!
Ráadásul olyanokat is ismerek, akiknek középbarna a hajszínük és zöld a szemük.
Egy roma nem attól roma, mert sötét haja/szeme.
Nem fognak annak nézni.
De hogyha annak néznek, akkor mi van?
Hidd el, azok között is akad 1-2 normális. :D Egy normális ember tudja, hogy mindig vannak kivételek, és ha egy roma normálisan viselkedik, akkor nem fogják őt utálni. Miért is tennék?!
A gimimben van egy arab lány. És még néger is.
Senkit sem érdekel.
Amúgy pedig, nem sértésből, de hogyha valaki annyira rasszista, akkor egy török semmivel sem jobb a szemében, mint egy roma. Ne haragudj, de ez az igazság.
Más téma:
Nyugodtan szőrteleníts! :) Semmi sincs benne.
Ha nagyon félsz, akkor esetleg borotvát is használhatsz, bár sokan óvva intenek előle... Hetente kell majd borotválni, de ha neked megéri, akkor szerintem nem vészes.
Amúgy meg hogyha annyira zavar ez az egész, akkor fesd be a hajadat/szemöldöködet barnára/szőkésre! :D
Sima szőkítő hajfestékkel. 800 Ft-ért már kapni a boltokban.
Havonta 1x kell festened utána a töveit.
Mindenesetre sok sikert!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!