Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A 40-50 feletti nők miért...

A 40-50 feletti nők miért kékre tetováltatják a szemöldöküket? Egyátalán mi jó a szemöldök-tetoválásban? Félreértés ne essék, nem akarom kipróbálni. Pfujj!

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Ízlések és pofonok. Én inkább azt tartom röhejesnek, hogy ilyenkor azt hiszik, azért nézik őket, mert szépek O.o
2009. nov. 21. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

szerintem feketére tetováltatják, csak a régi tetkós festék egy idő után kékes árnyalatú lesz.

Ma már vannak olyan festékek amik feketék maradnak

2009. nov. 21. 11:51
 3/12 A kérdező kommentje:
ebben igazad van első xD
2009. nov. 21. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Van a ki azért tetováltatja a szemöldökét,mert túl világos,mondhatni szőke a szemöldöke és azt állandóan,minden reggel ceruzázgatni nem egy jó dolog.Ha esik az eső,vagy smárol egy igazit,már el is tűnik a szemöldöke! Lehetne 2hetente kozmetikushoz járni befestetni 6-800FT-ért!De akkor inkább kiad egyszerre egy nagyobb összeget,és le van a gondja örökre!

Nekem is tetoválva van.30ezret fizettem érte,nagyon szépen megcsinálták.Nem feltűnő,szép íves,és nem kell állandóan festegetnem!

2009. nov. 21. 11:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A 40-50 feletti nők pont azért tetováltatják a szemöldöküket mint a 20-40 évesek :)

Ha jól csinálja a kozmetikus akkor mindig szép,ápolt. Nem kell vele reggel tökölni....stb

2009. nov. 21. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Azért hogy sok mosolyt kapjanak az utcán... :D
2009. nov. 21. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
11:56 Látod, itt van a kérdés lényege, hogy neked nem feltűnő, hanem kulturált, szép, természetes még ha tetoválva van is. Te vagy rá a példa, hogy lehet ésszel is csinálni. De mikor valaki a homloka közepére varrat két kék szemöldökre távolról sem hasonlító valamit, akkor még jó, hogy a legtöbben hülyének fogják nézni az illetőt.
2009. nov. 21. 12:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

12:22-es a kérdezőnek akkor talán azt kellett volna írnia hogy

A nők egy része miért kékre tetováltatja a szemöldökét, és miért kér természetellenes formát?

2009. nov. 21. 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kék és nem zöld színű volt mikor megcsinálták, csak olyan színűre kopik. Nem csak a 40 éveseknek olyan, sok fiatal csajnak is láttam már zöldes beütésű szemöldököt. Amúgy meg valakinek sajna muszály kitetováltatni, mert nagyon halvány. Sajna nekem is világos és ritka és mindennap húzgálom szemceruzával. Pedig jobban tetszene, ha a saját szemöldököm lenne elég dús és szépen formára szedetném.
2009. nov. 21. 12:33
 10/12 A kérdező kommentje:

asszem 11:25-ös volt az a kapjanak egy mosolyt-os

na azon jót röhögtem

2009. nov. 21. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!