A 40-50 feletti nők miért kékre tetováltatják a szemöldöküket? Egyátalán mi jó a szemöldök-tetoválásban? Félreértés ne essék, nem akarom kipróbálni. Pfujj!
szerintem feketére tetováltatják, csak a régi tetkós festék egy idő után kékes árnyalatú lesz.
Ma már vannak olyan festékek amik feketék maradnak
Van a ki azért tetováltatja a szemöldökét,mert túl világos,mondhatni szőke a szemöldöke és azt állandóan,minden reggel ceruzázgatni nem egy jó dolog.Ha esik az eső,vagy smárol egy igazit,már el is tűnik a szemöldöke! Lehetne 2hetente kozmetikushoz járni befestetni 6-800FT-ért!De akkor inkább kiad egyszerre egy nagyobb összeget,és le van a gondja örökre!
Nekem is tetoválva van.30ezret fizettem érte,nagyon szépen megcsinálták.Nem feltűnő,szép íves,és nem kell állandóan festegetnem!
A 40-50 feletti nők pont azért tetováltatják a szemöldöküket mint a 20-40 évesek :)
Ha jól csinálja a kozmetikus akkor mindig szép,ápolt. Nem kell vele reggel tökölni....stb
12:22-es a kérdezőnek akkor talán azt kellett volna írnia hogy
A nők egy része miért kékre tetováltatja a szemöldökét, és miért kér természetellenes formát?
asszem 11:25-ös volt az a kapjanak egy mosolyt-os
na azon jót röhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!