Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akkor most r. banc vagyok?!?!?...

Akkor most r. banc vagyok?!?!?! 14L

Figyelt kérdés
Olvastam az oldalon pár kérdést amiben leírtátok, h ki a r.banc. Kicsit megdöbbentem. Na akkor belekezdek...hordok cicanadrágot, de ált. hosszú pulcsival vagy hosszított pólóval. 14 éves létemre hordok mélyen dekoltált ( V vágású) pólókat, push up melltartót is. Miniszoknyákat annyira nem szeretem de nagyon néha felveszem. Rövidnadrágot suliba eddig nem hordhattam (anya nem engedte) de idén majd június felé talán már veszek fel. Sminkelek. Azaz: szempillaspirál és ha mitaszeresebb, pattanásosabb az arcom akkor [nem vastagon] alapozó ,esetleg tus, de azt nagyon ritkán és nem sukiba szoktam. Nem festetem a hajam. Nem járok bulizni. Max ált. isk. suli discoban voltam párszor. Ha valamelyik fiú elkezdi fogdosni a fenekem ( nemtudom mi ez a mánia mostanában...na mind1 ) akkor nem hagyom hanem leállítom. Egy "fiúm" volt eddig (pár hónapja szakítottunk) és nem volt semmi komoly vele. Még arcra puszi sem. :| Nem cigizek,drogozok,szolizok stb. Ask.fm-re régebben fel voltam regisztrálva de az oltogatók miatt tiltottam a fiókom. Kicsiz hosszúra sikeredett de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem nem vagyok az. Szerintetek?

2014. ápr. 14. 21:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted nem vagy az akkor miért kérdezted meg? Miért érdekel mások véleménye?
2014. ápr. 14. 21:45
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan! Nagyon helyes kiskamasz vagy. Tanulj szorgalmasan.
2014. ápr. 14. 21:46
 3/21 A kérdező kommentje:
1es szerintem azzal nincs baj ha valakit érdekel, hogy látják a többiek őt. 2es köszönöm és úgylesz.:D
2014. ápr. 14. 21:51
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
Ez tök okés csak push up nem kellene és ne rakd ki a melled.
2014. ápr. 14. 21:54
 5/21 A kérdező kommentje:
A mellem nem rakom ki és a push up pedig azért kell mert alig van mellem és én így jobban érzem magam, h kicsit nagyobbnak tűnik.:D
2014. ápr. 14. 21:57
 6/21 Joci_27 ***** válasza:
43%
Aranyos vagy, emlékeztetsz a húgomra, ő is 14 éves, és hasonló lehet hozzád. A r*banc az nem ilyen, amit te leírtál. A fenékfogdosás meg nem új keletű dolog, amikor én voltam 14 én is fogdostam a lányok fenekét, volt is belőle balhém de ez más lapra tartozik. :)
2014. ápr. 14. 22:04
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, de azért messze vagy az elegáns, nőies viselkedéstől is. Egyelőre még ott tartasz, hogy közszemlére akarod tenni az "árut" de azt te magad sem tudod hogy minek, csak mész a többi hülye, magamutogatós kamaszlány után, mert miért pont te maradj ki. Na most innen még akármi lehetsz, szóval térjünk vissza a kérdésre 2-3 év múlva, amikor már "ivarérett" leszel....
2014. ápr. 14. 22:26
 8/21 anonim ***** válasza:

Nyugi aki r.ibanc az általában váltig tagadja és még neki áll feljebb, hogy mit képzelnek mások róla, és rengeteg pasival kevernek.

Amúgy én ismerek csajt aki átlagos, nem r.ibis, mert eléggé rondácska, de rohadt nagy r_ngyó. Csomó pasira rámászik, mert szeretethiányos, most is szétszakított egy kapcsolatot, smárolt egy csávóval akinek van barátnője (vagyis már csak volt), és meg is lett örökítve képen XD És az én barátomnak is szerelmet vallott:( Megpróbálta elvenni! Pedig ismétlem, nem hord ilyen ruhákat (nincs jó alakja, szóval nem lenne mire fel), max az egyik féle egyenruhájuk olyan hogy a seggét alig takarja a szoknya pedig térdig érő a hivatalos meg teljesen kilóg a melltartója a felső alól, na mindegy. Meg pasija is alig volt, csak ismétlem rámászik mindenkire de járni még aligha akartak vele:D És csak néha sminkel.. tudja hogy úgyse javít rajta sokat:D Sőt.. bulizni meg néha jár, stb. Szóval látod nem a külsőségek teszik r.ibanccá az embert szóval ha annyian oltogatnak akkor elkezdenék én gondolkozni hogy valami mégis lehet a dologban, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudod.. másik lehetőség h azokat r.ibancozzák akik nagyon szépek (ezt a lányok szokták) meg akiket nem kaphatnak meg (ezt a fiúk) :D

2014. ápr. 14. 22:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ki kellett pöttyözni ott egy két szót de a trágárságszűrőn fennakadtam:( XD
2014. ápr. 14. 22:29
 10/21 A kérdező kommentje:
Nekem is pöttyözni kellet haha.:D
2014. ápr. 14. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!