Akkor most r. banc vagyok?!?!?! 14L

Nyugi aki r.ibanc az általában váltig tagadja és még neki áll feljebb, hogy mit képzelnek mások róla, és rengeteg pasival kevernek.
Amúgy én ismerek csajt aki átlagos, nem r.ibis, mert eléggé rondácska, de rohadt nagy r_ngyó. Csomó pasira rámászik, mert szeretethiányos, most is szétszakított egy kapcsolatot, smárolt egy csávóval akinek van barátnője (vagyis már csak volt), és meg is lett örökítve képen XD És az én barátomnak is szerelmet vallott:( Megpróbálta elvenni! Pedig ismétlem, nem hord ilyen ruhákat (nincs jó alakja, szóval nem lenne mire fel), max az egyik féle egyenruhájuk olyan hogy a seggét alig takarja a szoknya pedig térdig érő a hivatalos meg teljesen kilóg a melltartója a felső alól, na mindegy. Meg pasija is alig volt, csak ismétlem rámászik mindenkire de járni még aligha akartak vele:D És csak néha sminkel.. tudja hogy úgyse javít rajta sokat:D Sőt.. bulizni meg néha jár, stb. Szóval látod nem a külsőségek teszik r.ibanccá az embert szóval ha annyian oltogatnak akkor elkezdenék én gondolkozni hogy valami mégis lehet a dologban, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudod.. másik lehetőség h azokat r.ibancozzák akik nagyon szépek (ezt a lányok szokták) meg akiket nem kaphatnak meg (ezt a fiúk) :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!