Én nem vehetem el a telefont a tesómtól?
Figyelt kérdés
Egész nap a telefonom nyomkodja az internetet, mert az ő telefonján nincs internet. Nem csak ritkán, ha nem egész nap. Lemeríti a telefonom és lusta bedugni a telefont tölteni. Amikor elakarom tőle venni a telefont nem adja ide. Amúgy van számítógépünk és azon is van internet, eleget ül a gép előtt is.2014. ápr. 6. 11:53
2/12 anonim válasza:
Tiltsd le a netet a telefonodon és egyből nem fogja nyomni.
Ne add oda neki!
"elakarom tőle venni a telefont nem adja ide."
testvéri szeretete kell alkalmazni -> 2 pofon!
3/12 A kérdező kommentje:
A szüleim is az ő pártját fogják. Amikor elakarom venni a telefont azt mondják rám hogy irigy vagyok.
2014. ápr. 6. 12:06
4/12 A kérdező kommentje:
Nem adom oda neki magától felkapja a telefonom és nyomkodja.
2014. ápr. 6. 12:07
5/12 anonim válasza:
Legyen a zsebedben és akkor nem tudja nyomkodni.
6/12 anonim válasza:
Kódold le. Még a nyomógombos telefonokon is ( 90%-ban ) van ilyen funkció. Nem mondod el mi a jelszó, figyelsz, hogy ő ne lássa, amikor feloldod és kész. Nem fogja nyomkodni.
Mellesleg mi az, hogy a Te engedélyed nélkül a Te cuccaid piszkálja?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell lekódolni.
2014. ápr. 6. 12:38
8/12 A kérdező kommentje:
De most álljak le vele verekedni ha a telefonom nyomkodja? mondom neki tegye le, nem teszi le. Amikor elakarom tőle venni akkor nem adja oda, még ha erőszakkal akarom elvenni akkor sem. Egész nap nap még itthon is legyen a zsebemben a telefonom hogy ne nyomkodja?
2014. ápr. 6. 12:40
10/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg kiveszi a zsebemből a telefont. Ha lekódolom meg hallgathatom hogy irigy vagyok.
2014. ápr. 6. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!