Rendeltem az apródon két telefont hétfőn utaltam a pénzt ami keddre ért oda, a telefont az nap adták fel de még mindig nem kaptam meg. Aggódjak vagy még megkaphatom a telefont? Hány nap alatt ér ide legkésőbb?
azt szerettem volna de azt írta hogy a személyes találkozó nem megoldható és az utánvétel sem mert rengetegszer átverték már.
és ha nem kapom meg mit tegyek?
Aggódhatsz, soha nem szabad előre fizetni, nem olvastál még arról, hogy hány embert átvernek így?
Ha nem kapod meg, akkor mehetsz a rendőrségre, de kérdés, hogy eredményes lesz-e.
én tudom de rengetegszer utaltunk már előre és egy két napon belül mindig megkaptuk.
törékenyként lett feladva elvileg. azt nem kezelik másképp? nm lehet hogy azért nem ért még ide?
irtam az apródnak egy levelet hogy mi történt.. ilyen feljelentő dolog szerű és azt írták hogy az utalás beérkező hét napon belül kell megérkeznie addig várjak. ha addig semmi akkor írjak neki hogy feljelentem a rendőrségen
szerintetek? akkor van rá esély hogy megkapom hétfő vagy kedden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!